Pilgrimsmusslor i Sandefjordsås.

Bjud på läckra pilgrimsmusslor i en god sås och servera ett frisk vitt bourgognevin till. Här har vår dryckesexpert Mats Claësson skräddarsytt en rätt till vinet Montagny Premier Cru Les Coères 2019.

Pilgrimsmusslor i Sandefjordssås.

4

0 h 45 min

Folks o folks dryckesexpert Mats Claësson har skräddarsytt ett recept till fräscha och fruktiga chardonnayviner.

Perfekta vinet till musslorna:

Recept: Mats Claësson

Ölkokta musslor med lakrtisaioli i gryta Ölkokta musslor med lakritsaioli.

I detta recept på musslor kokas musslorna med öl istället för vin som brukar vara det vanliga. Servera med surdegsbröd och lakritsaioli. 

Läs mer
torskrygg med blåmusselsåsTorskrygg med blåmusselsås.

En elegant och god fiskrätt bestående av torskrygg med blåmusselsås, smörfräst purjolök, musslor och semitorkade plommontomater. Servera med att glas riesling från Robert Weil.

Läs mer
Moules FritesMoules Frites.

Moules Frites är en jättegod nordfransk/belgisk maträtt bestående av vinkokta musslor som serveras med pommes frites. Otroligt gott!

Läs mer
Skaldjurspasta med mustig tomatbasMustig skaldjurspasta med tomat, kräftor och blåmusslor.

Prova Linnéas utsökt goda skaldjurspasta. En mustig pastasås med tomat, vitlök, kräftor och musslor.

Läs mer