Friterade räkor med avokado och basilikamajonnäs.

Den här läckra rätten gjord på jätteräkor kompletteras med grönkål, aubergine, avokado och en basilikamajonnäs samt ett gott vitvin.

Friterade räkor med avokado och basilikakräm.

4

Bjud på en enkel och väldigt god förrätt där stora räkor innehar huvudrollen och får god kryddning av basilika och krämigt ackompanjemang av avokado.

Vintips till räkorna:

Recept: Louise Merus

Pumpagalette med getost och karamelliserad rödlökPumpagalette med karamelliserad rödlök och getost.

Den här smakrika pajen är fylld med pumpa och getost. Förälska dig i kocken Louise Mérus höstrecept och njut tillsammans med ett gott sydafrikanskt vin.

Läs mer
Bobotie-köttbullar med gul pasta och tomatsalsaBobotie-köttbullar med gul pasta och tomatsalsa.

Bobotie är Sydafrikas nationalrätt som görs med nötfärs. Förälska dig i kocken Louise Mérus lammköttbullar med tillbehör och njut tillsammans med ett gott, rött vin.

Läs mer
Rooibospannacotta med äppelkompottRooibospannacotta med äppelkompott.

Rooibossmakande pannacotta får utsökt sällskap av äppelkompott med stjärnanis och macadamianötter. Avnjut med ett gott dessertvin.

Läs mer