Rooibospannacotta med äppelkompott.

Rooibossmakande pannacotta får utsökt sällskap av äppelkompott med stjärnanis och macadamianötter. Avnjut med ett gott dessertvin.

Rooibospannacotta med äppelkompott

4

Att göra egen pannacotta är enklare än man kan tro om man aldrig har provat! Här smaksätter vi gräddpuddingen med rooiboste och servera med en kryddig äppelkompott.

Vintips till pannacottan:

Recept: Louise Merus

Friterade räkor med avokado och basilikakräm.Friterade räkor med avokado och basilikamajonnäs.

Den här läckra rätten gjord på jätteräkor kompletteras med grönkål, aubergine, avokado och en basilikamajonnäs samt ett gott vitvin.

Läs mer
Bobotie-köttbullar med gul pasta och tomatsalsaBobotie-köttbullar med gul pasta och tomatsalsa.

Bobotie är Sydafrikas nationalrätt som görs med nötfärs. Förälska dig i kocken Louise Mérus lammköttbullar med tillbehör och njut tillsammans med ett gott, rött vin.

Läs mer
Pumpagalette med getost och karamelliserad rödlökPumpagalette med karamelliserad rödlök och getost.

Den här smakrika pajen är fylld med pumpa och getost. Förälska dig i kocken Louise Mérus höstrecept och njut tillsammans med ett gott sydafrikanskt vin.

Läs mer
En bit pumpapaj med vispad grädde.Enkel pumpapaj.

Använd höstens pumpor på bästa sätt! Här är ett recept på en kryddig pumpapaj som passar utmärkt till halloweenfikat.

Läs mer