Världens enklaste efterrätt som faktiskt passar lika bra att servera som drink. Blanda Don Simon Sangria och apelsinjuice, frys och servera Sangria-granitan med hallon.
Världens enklaste efterrätt, som faktiskt passar precis lika bra att servera som fördrink, är granita gjord på Sangria. Det är löjligt enkelt att göra och imponerar garanterat på gästerna. Receptet räcker till 8 mindre glas. Eller 4 glas, där det ingår påfyllning. Själv föredrar jag det senare alternativet.
Blanda 1 liter Don Simon Sangria med 1 dl apelsinjuice. Häll upp detta i en 35x25 cm stor form med höga kanter.
Frys in i minst 4 timmar, gärna längre.
Ställ in 8 (eller 4) mindre glas i frysen. När glasen blivit riktigt kalla, tag ut glas och fryst sangria ur frysen.
Rispa upp den frysta sangrian med en gaffel. Fördela i de kalla glasen, sätt i en sked, toppa med färska hallon och servera direkt.
Spanien
90 kr
Don Simon Sangria har en fruktig och kryddig doft med inslag av apelsinskal, körsbär, kanel och citron. Smaken är fruktig, kryddig och söt med inslag av apelsin, kanel, mörka körsbär och citron.
Recept: Linnéa Seidel
Njut av sommaren med ett glas riktigt bra sangria från Spaniens största vinhus. Servera den kall med mycket is och garnera gärna med färska frukter eller bär.
Läs merTill vårens sangria har Linnéa gjort små cheesecakes med marinerade bär!
Läs merLinnéas sangriaglassar är något som du bara måste prova att göra i sommar!
Läs merNu är det dags att avsluta vår Alla hjärtans dag-middag och vilken dryck passar egentligen bättre för detta ändamål än ett gott dessertvin?
Läs mer