Vårrullar Cha Gio.

Cha Gio är en typ av vietnamesiska vårrullar som här innehåller en fyllning av både räkor och fläsk. Receptet kommer från Erik Videgårds kokbok.

Cha Gio Vårrullar i korg mot svart bakgrund

4

1 h 0 min

Cha Gio är en typ av vietnamesiska vårrullar som här innehåller en fyllning av både räkor och fläsk. Receptet kommer från Erik Videgårds kokbok "Berättelser och recept: Asiatiska utflykter med oförklarliga avstickare" och vårrullarna passar lika bra till förrätt som huvudrätt.

Vintips till vårrullar:

Recept: Erik Videgård

Erik VidegårdErik Videgård – aktuell med ny kokbok och podcast.

Erik Videgård, en av Sveriges mest kända kockar och krögare är aktuell med en ny asiatisk kokbok. Vi fick en pratstund med den mångfacetterade kocken.

Läs mer
TonfiskpokeTuna Poke.

Erik Videgård har gjort ett ursprungligt och enkelt recept på tonfiskpoke som passar både som förrätt och huvudrätt. 

Läs mer
Biff Panaeng CurryBiff Panaeng Curry.

Ett underbart receptet på paneang men biff från Erik Videgårds kokbok "Berättelser och recept: Asiatiska utflykter med oförklarliga avstickare".

Läs mer
YOKO Riesling, Furmint och SakeYOKO - noggrant utvalda viner för det asiatiska köket.

YOKO är en vinserie framtagen för att matcha smakerna i det asiatiska köket. Först ut är en tysk riesling och en sake från Japan.

Läs mer