Barracuda Buck.
Niklas Falkman är en mästare på drinkar. Barracuda Buck är ingen undantag. Lite rom och lite Ginger ale - bam!
Läs mer »Inför lanseringen av Barracuda Caribbean Dark fick Niklas Falkman äran att sätta ihop denna drink. Både läskande och snygg.
5 cl Barracuda Caribbean Dark
2 cl vit (klar) chokladlikör
1/2 barsked Fernet-Branca
Rör alla ingredienser med is i ett rörglas.
Sila upp i ett kylt whiskyglas på en stor isbit.
Vrid ett apelsintwist över.
Servera med en krona av apelsinskal.
320,00 kr
Nyanserad, fruktig, något kryddig smak med sötma och tydlig fatkaraktär, inslag av torkad frukt, knäck, arrak, rostade nötter, vanilj, kardemumma och aprikosmarmelad. Serveras rumstempererad som avec eller används som drinkingrediens.
170,00 kr
Nyanserad, fruktig, något kryddig smak med sötma och tydlig fatkaraktär, inslag av torkad frukt, knäck, arrak, rostade nötter, vanilj, kardemumma och aprikosmarmelad. Serveras rumstempererad som avec eller används som drinkingrediens.
Niklas Falkman är en mästare på drinkar. Barracuda Buck är ingen undantag. Lite rom och lite Ginger ale - bam!
Läs mer »Nu är det dags för Barracuda att hoppa på det hållbara tåget - det när man lanserar Barracuda Caribbean Dark i hållbara PET-flaskor.
Läs mer »Den 1 november gör Barracuda Winter Spiced entré i det tillfälliga sortimentet på Systembolaget. Här blandas klassiska julkryddor med karibiska smaker.
Läs mer »Smakrik romdrink med varma toner som du enkelt blandar och och gärna garnerar med en apelsintwist med neljikor för en julig touch.
Läs mer »