Én Gin & Tonic.
Det här är ingen vanlig GT. I denna Gin & Tonic används den gin som skapats i samarbete mellan Hernö och Björn Frantzén. En gin med både asiatiska och skandinaviska smaker.
Läs mer »En avancerad Negroni med den nya Hernö Gin x Björn Frantzén, sichuanpepparinfuserad rosevermouth och ricewashed crème de cacao. Ett recept som kräver lite mer tid och kärlek men som resulterar i en fantastisk drink!
40 ml Hernö Gin x Björn Frantzén
10 ml sichuanpepparinfuserad rosevermouth
10 ml italiensk bitter
10 ml ricewashed crème de cacao
2 stänk saltlösning
Stor isbit
Apelsinzest
Häll ner alla ingredienser i ett rörglas och rör om.
Häll upp i ett DOF-glas (står för Double Old Fashioned och betyder ett extra stort whiskyglas).
Dekorera med apelsinzest.
50 cl rosevermouth
15 g sichuanpeppar
Vakumpacka och sous vide:a på 60 grader i 3 timmar
Förvara i kyl över natten, minst 12 timmar.
Sila genom kaffefilter.
70 cl crème de cacao 100 g ris
Mixa i en termomixer på 60 grader i 10 minuter på hastighet 3.
Sila genom kaffefilter.
Det här är ingen vanlig GT. I denna Gin & Tonic används den gin som skapats i samarbete mellan Hernö och Björn Frantzén. En gin med både asiatiska och skandinaviska smaker.
Läs mer »Drinken Mercy, Mercy visar ingen mercy på dina smaklökar - du kommer bli såld. Som pricken över i:et lägger du till lite apelsinzest.
Läs mer »Hernö Gin Flip är både slät, ljuv och skummande. Drinken liknar en maräng i ett glas som tar dig lite närmare himlen.
Läs mer »