Premiär för Hernö Gin x Björn Frantzén.
Nu är det premiär för det smakstarka samarbetet mellan Hernö Gin och Björn Frantzén som har resulterat i en ny London Dry Gin som sammanför asiatiska och skandinaviska smaker.
Läs mer »En avancerad Negroni med den nya Hernö Gin x Björn Frantzén, sichuanpepparinfuserad rosevermouth och ricewashed crème de cacao. Ett recept som kräver lite mer tid och kärlek men som resulterar i en fantastisk drink!
40 ml Hernö Gin x Björn Frantzén
10 ml sichuanpepparinfuserad rosevermouth
10 ml italiensk bitter
10 ml ricewashed crème de cacao
2 stänk saltlösning
Stor isbit
Apelsinzest
Häll ner alla ingredienser i ett rörglas och rör om.
Häll upp i ett DOF-glas (står för Double Old Fashioned och betyder ett extra stort whiskyglas).
Dekorera med apelsinzest.
50 cl rosevermouth
15 g sichuanpeppar
Vakumpacka och sous vide:a på 60 grader i 3 timmar
Förvara i kyl över natten, minst 12 timmar.
Sila genom kaffefilter.
70 cl crème de cacao 100 g ris
Mixa i en termomixer på 60 grader i 10 minuter på hastighet 3.
Sila genom kaffefilter.
479,00 kr
Hernö Gin x Björn Frantzén har en intensiv doft av enbär, örtig citrus och en inbjudande lätt kryddighet. En stor smak av enbär och passionsfrukt med pepprig citrus och lätta florala toner. Utdraget torrt avslut med lätt grön sälta och en umamikänsla som dröjer sig kvar.
Nu är det premiär för det smakstarka samarbetet mellan Hernö Gin och Björn Frantzén som har resulterat i en ny London Dry Gin som sammanför asiatiska och skandinaviska smaker.
Läs mer »Det här är ingen vanlig GT. I denna Gin & Tonic används den gin som skapats i samarbete mellan Hernö och Björn Frantzén. En gin med både asiatiska och skandinaviska smaker.
Läs mer »Drinken Mercy, Mercy visar ingen mercy på dina smaklökar - du kommer bli såld. Som pricken över i:et lägger du till lite apelsinzest.
Läs mer »Hernö Gin Flip är både slät, ljuv och skummande. Drinken liknar en maräng i ett glas som tar dig lite närmare himlen.
Läs mer »