Explorer Hot Shot.

Explorers vaniljlikör är framtagen just som en hot shot-ingrediens. Testa själv och bjud dina vänner på denna hot shot under nästa hemmafest.

Explorer vaniljlikör med hotshots mot röd bakgrund
Explorer Vaniljlikör

Explorer Vaniljlikör

Finland

Systembolaget nr:

5244801

192,00 kr


Explorers vaniljlikör är framtagen just som en hot shot-ingrediens. Enklare och godare än så här blir det helt enkelt inte, testa själv och bjud dina vänner på denna hot shot under nästa hemmafest.

Explorer Hot Shot:

Ingredienser

 • 1/3 Explorer Vaniljlikör

 • 1/3 bryggkaffe

 • 1/3 vispgrädde

Gör så här

  1. Häll Explorer Vaniljlikör i ett shotglas.

  2. Vinkla sedan glaset och häll försiktigt på varmt bryggkaffe så att vätskorna inte blandar sig utan lägger sig på varandra.

  3. Tillsätt den lättvispade grädden på toppen med hjälp av en sked som du håller ovanpå kaffeytan medan du häller.

  4. Klart att servera!

Explorer Vaniljlikör

192,00 kr


Explorer Vaniljlikör är en fyllig och rund likör med en varm doft av vanilj och smörkola samt en frisk ton av citrus. En perfekt ingrediens när du vill blanda en god och krämig hot shot.

Drinkar på Explorer Gin

Klassikern Explorer nu som gin.


Explorer är ett ikoniskt svenskt varumärke. Den klassiska flaskan skapades av Sigvard Bernadotte 1957. Läs mer om historien bakom Explorer som idag innefattar både vodka, gin, shots och färdigblandade cocktails.

Läs mer »
explorer flädergin på linneduk med drink och citron

Explorer


Explorer Vodka är ett av våra kanske mest väletablerade spritvarumärken, en klassiker som likt knäckebröd eller stekt strömming tillhör det ursvenska.

Läs mer »