Frozen Berry.

En smaksensation där jordgubbe möter päron och citrus.

Frozen Berry med Xanté

En smaksensation där jordgubbe möter päron och citrus.

Ingredienser

  • 4 cl Xanté Cognac & pear

  • 4 cl färska eller frusna jordgubbar (eller puré)

  • 4 cl citronjuice

  • 1 tsk socker

Gör så här

    1. Häll allt i en blender. Tillsätt is och blenda tills allt är ordentligt blandat.

    2. Garnera med sugrör, men välj ett som inte är av plast!

Xanté Cognac & Pear

276,00 kr


Päronkonjaken som tog Sverige med storm på 1990-talet och är här för att stanna.

Lennart cocktail med Xanté

Lennart.


Päronklassikern Lennart från 90-talet håller än. Allt du behöver är Xanté, Sprite och limejuice. Nedan får du också recepttips på andra varianter av Lennart.

Läs mer »
Xanté Cognac & Pear

Xanté


1994 introducerades Xanté i Sverige och tog hela landet med storm. De senaste åren har flera nya produkter lanserats, alla med smaken av söta päron i centrum.

Läs mer »