Glöet Tropical GT.

Glöm tonicen! Här får det smaksatta viner Glöet Tropical Fruits Organic sätta smak på drinken. Den kommer med toner av passionsfrukt och jordgubb bland annat.

Glöet Tropical GT.
Glöet Tropical Fruits Organic

Glöet Tropical Fruits Organic

Finland

Systembolaget nr:

252421

99,00 kr


Detta är ingen klassisk GT utan en gindrink där ginen blandas med det smaksatta vita vinet Glöet Tropical Fruits Organic. Det har fräscha toner av passionsfrukt, jordgubbar samt en frisk fläkt av mango och apelsin ger den en exotisk smak som får en att resa i sinnet till tropikerna.

Drinken får en fräsch touch av lime i slutet som balanserar upp de fruktiga smakerna och den lilla restsötman i vinet.

Glöet Tropical GT:

Ingredienser

  • 1 del Hernö gin

  • 2 del Glöet Tropical

  • lite limejuice + zest från lime till dekoration

  • is

Gör så här

    1. Blanda en del gin och två delar Glöet Tropical i ett glas med is.

    2. Dra av några zestbitar av limen till dekoration, innan du delar den och kramar i så mycket limejuice du vill ha i drinken.

    3. Servera!

Till drinken:

Glöet Tropical Fruits Organic

99,00 kr


Glöet Tropical Fruits Organic är en ekologiskt nyhet i kategorin smaksatta viner. Ett stilla, vitt vin med toner från passionsfrukt och jordgubb – en perfekt välkomstdrink att servera väl kyld till gästerna för sommarens grillkvällar.

Hernö Gin

337,00 kr


Hernö Gin har en rund enbärskaraktär med fräscha citrustoner och komplex blommighet. Kraftfull smak och en aning oljig känsla. Friska, krispiga toner av unga enbär och kryddighet från korianderfrön. En finstämd sötma tillsammans med vanilj och kassiabark. Eftersmaken av citrus och enbär dröjer sig kvar, lätta toner av svartpeppar.

Hernö Gin är en gin gjord på naturliga och noga utvalda växter och är av stilen London Dry Gin.