Blossa 23 Gin & Tonic.
En krispigt kall gin & tonic tröttnar man sällan på oavsett årstid. Här kommer ett finurligt recept på hur du julifierar den klassiska drinken. Blossa 23 ger en glöggig twist!
Läs mer »Här ger vi GT:n ett nytt ansikte! Byt gin mot glögg och du har julens glöggdrink redo att serveras. Du kan själv välja om du vill göra den superenkel, syrlig eller söt.
Här kommer ett recept på en fräsch glögg-tonic och du gör den med Blossas alkoholfria glögg! I receptet nedan beskriver vi hur du gör en drink.
1 dl Blossa alkoholfri glögg
1 dl Tonic Water
2 cl färskpressad apelsinjuice
is
sockerlag (kan uteslutas)
Pressa apelsinjuice och häll ner det tillsammans med glöggen i en shaker. Om du vill ha i sockerlag häller du ner detta i blandningen.
Fyll på med is och skaka ordentligt så att det blir skummigt.
Häll Tonic Water i ett glas och häll sedan över glöggblandningen. Toppa med något du tycker är fint, vi har använt torkad apelsin, en rosmarinkvist och riven kanel!
Blossa Glögg Alkoholfri har en fruktig doft med en ton av kardemumma. Glöggen har en söt smak med inslag av kryddnejlika och kardemumma.
En krispigt kall gin & tonic tröttnar man sällan på oavsett årstid. Här kommer ett finurligt recept på hur du julifierar den klassiska drinken. Blossa 23 ger en glöggig twist!
Läs mer »Blossa Rosé är en torrare och fruktigare glögg som har ett friskt rosévin som bas. Blossa Rosé serveras med fördel kall med en isbit eller två i - men självklart kan du värma den också.
Läs mer »Här är ett recept på en lyxig drink med pigga Blossa Rosé, som passar lika bra till julfirandet som på nyår!
Läs mer »Den klassiska kryddade glöggen har länge fått värma oss som den är, på sin höjd blandad med russin och mandlar. Men fler och fler upptäcker det kryddade vinets potential i drinkar och cocktails! Här har vi samlat festliga exempel på glöggdrinkar.
Läs mer »