Blossa Rosé – succén kommer tillbaka.
Blossa Rosé är en torrare och fruktigare glögg som har ett friskt rosévin som bas. Blossa Rosé serveras med fördel kall med en isbit eller två i - men självklart kan du värma den också.
Läs mer »Om du inte är helt redo för full-on höstmys ännu, bjud på denna fräscha sangria med Blossa Rosé alkoholfri på din nästa bjudning! Iskall och uppfriskande, men som ändå får dig att längta till juletider!
Blossa Rosé blev snabbt en favorit med sin friska profil och mindre söta smak. Nu är den tillbaka i Systembolagets beställningssortiment, perfekt för den som vill inleda hösten. Och varför inte göra det med detta härliga recept på glöggsangria?
För 1 kanna behöver du:
1 flaska Blossa Rosé, alkoholfri
5 dl sockerdricka
1 apelsin
1 grapefrukt
1 citron
frysta tranbär
kanelstänger
Fyll på kannan med massor av is. Häll på Blossa Rosé alkoholfri.
Skiva upp apelsin, grape och citron.
Fyll kannan med frukten och frysta tranbär. Lägg även i några kanelstänger.
Toppa med sockerdricka och sedan är den redo för servering!
Detta är den alkoholfria varianten av Blossa Rosé, gjord med ett avalkoholiserat rosévin. Här återfinns Blossas karaktäristiska glöggkryddor kryddnejlika, kardemumma och ingefära, men även tonerna av jordgubbar och tranbär. Rosévinet ger en något friskare och torrare profil. Finns i utvalda matbutiker inom dagligvaruhandeln.
Blossa Rosé är en torrare och fruktigare glögg som har ett friskt rosévin som bas. Blossa Rosé serveras med fördel kall med en isbit eller två i - men självklart kan du värma den också.
Läs mer »Här är ett recept på en lyxig drink med pigga Blossa Rosé, som passar lika bra till julfirandet som på nyår!
Läs mer »Kickstarta glöggsäsongen med en frisk och fruktig drink med glöggkryddor. Här använder vi Blossa Rosé med toner av jordgubbar.
Läs mer »Lite otippat så har den 20 december utsetts till National Sangria Day i USA. Så vi tar den typiska sommardrinken och klär den i vinterskrud – här är några sätt att göra den till den perfekta vinterdrycken!
Läs mer »