The Negroni Warmer.

Nu när kylan börjar smyga sig inpå oss känns det rätt med något värmande i glaset. The Negroni Warmer är vinterns drink!

The Negroni Warmer
Hernö Old Tom Gin

Hernö Old Tom Gin

Sverige

Systembolaget nr:

3004802

357,00 kr


Antica formula

Antica formula

Italien

Systembolaget nr:

7790802

215,00 kr


Carpano Botanic Bitter

Carpano Botanic Bitter

Italien

Systembolaget nr:

8140001

339,00 kr


Nu när kylan börjar smyga sig inpå oss känns det viktigare än någonsin att ha något värmande i glaset som piggar upp. The Negroni Warmer är säsongens drink! Denna kombination av smaker och färger resulterar inte bara i en otroligt vacker drink utan erbjuder också en fantastisk smakkombination av sött, bittert, kallt, varmt och rivigt.

Ingredienser

  • 2 cl Hernö Old Tom Gin

  • 2 cl Antica Formula Vermouth

  • 2 cl Carpano Botanic Bitter

  • 2 cl vatten

  • 2 cl strösocker

Gör så här

    1. Häll Gin, Vermouth, Carpano, vatten och socker i en gryta och värm försiktigt.

    2. Häll upp i ett fint glas. Toppa med lättvispad grädde och riv över lite apelsinskal eller muskot på toppen.

Hernö Old Tom Gin

357,00 kr


Hernö Old Tom Gin är i grunden en Hernö Gin med extra tillsatt andel av älgört i destillationen. Efter att man spätt ner spriten till en alkoholhalt av 43% tillsätts en liten del socker för att göra spriten rundare och för att framhäva smakerna. Den har en mjuk textur med en lätt sötma och örtiga toner.

Antica formula

215,00 kr


Antica Formula är en klassisk Vermouth med kryddig och söt smak med liten bitterhet. Det finns inslag av pomerans, torkade körsbär, vanilj, kanel och malört. De olika örter och kryddor som ingår blandas efter det ursprungliga receptet från 1786, därav namnet Antica Formula.

Carpano Botanic Bitter

339,00 kr


En uppfriskande och klar röd bitter med smak av saffran, myrra och apelsinskal med tydligt bittra inslag. Carpano Botanic Bitter kombinerar tio noggrant utvalda örter och skapar tillsammans en modern italiensk bitter.

Fernet Branca

Fratelli Branca


Fratelli Branca producerar ett tiotal spritsorter, men framför allt de klassiska och världskända likörerna Fernet-Branca, Brancamenta och Borghetti.

Läs mer »