Pear Gin & Tonic.

En frisk gindrink med Xanté som bjuder på härliga, söta toner av päron. Det är en mindre bitter GT som dessutom är busenkel att göra.

Drinken Pear Gin & Tonic
Xanté Cognac & Pear

Xanté Cognac & Pear

Estland

Systembolaget nr:

64602

276,00 kr


Explorer Gin

Explorer Gin

Sverige

219,00 kr


logo

0 h 5 min

Xanté har skapat en variant av den populära GT:n i form av en frisk gindrink med inslag av söta, mogna päron. Både snabb och enkel att göra!

Ingredienser

  • 2 cl Explorer Gin

  • 2 cl Xanté Cognac & Pear

  • 1 flaska Thomas Henry Tonic Water

  • Citron

Gör så här

    1. Fyll ett högt glas med is.

    2. Häll i Xanté, gin och toppa med tonic water.

    3. Garnera med citron.

Xanté Cognac & Pear

276,00 kr


Xanté har en stor doft med stark päronkaraktär och ton av cognac. Smaken har en kraft och intensitet som hos en fin fransk cognac. En söt smak med tydlig karaktär av mogna päron.

Explorer Gin

219,00 kr


En ekologisk gin som har en doft med tydliga inslag av enbär som balanseras upp av toner av angelika och citrus. Smaken är nyanserad med inslag av enbär, kryddor och citrus.

Thomas Henry Tonic Water

Thomas Henry Tonic Water


Thomas Henry Tonic Water är gjord med noga utvalda ingredienser och bjuder på en unik smakupplevelse; behagligt bitter och intensiv på samma gång. År 1773 lyckades Thomas Henry för första gången med att berika vatten med koldioxid i sitt labb i Manchester och har därför fått ge namn åt dessa drycker.

Här kan du köpa Thomas Henry

Xanté Cognac & Pear

Xanté


1994 introducerades Xanté i Sverige och tog hela landet med storm. De senaste åren har flera nya produkter lanserats, alla med smaken av söta päron i centrum.

Läs mer »