Slim Bee.

Slim Bee med Jack Daniel’s Tennessee Honey är en härligt fräsch sommarcocktail med smak av honung och lime, och är en twist på den klassiska drinken Vodka Soda (eller som ungdomarna säger, ”Skinny Bitch”).

Slim Bee.
Jack Daniel's Tennessee Honey

Jack Daniel's Tennessee Honey

USA

Systembolaget nr:

65901

338,00 kr


logo

1

logo

0 h 2 min

Slim Bee:

Ingredienser

  • 5 cl Jack Daniel's Tennessee Honey

  • 20 cl Thomas Henry Soda Water

  • Saften från 1/2 lime

  • 1 limeklyfta

Gör så här

    1. Häll Jack Daniel's Tennessee Honey, Thomas Henry Soda Water och pressad lime i ett highball-glas.

    2. Rör om.

    3. Garnera med en limeklyfta.

Jack Daniel's Tennessee Honey

338,00 kr


Jack Daniel's Tennessee Honey har en vacker ljus bärnstensfärg. Doften präglas av honung, rostade nötter, gräddkola (Dixie) och klassiska Jack Old No 7. Smaken är söt med tydlig inblandning av Jack Daniel's, dvs. honung, mjölkchoklad (schweizer-nöt), vanilj och kryddor. Eftersmaken är söt och fyllig med en tydlig karaktär av honung och crème caramel.

Vegan
Thomas Henry Soda Water

Thomas Henry Soda Water

15,95 kr


Den traditionella produkten i Thomas Henry-serien och bär uppfinnarens signatur. Vattnet har en naturlig sälta och en härlig bubblighet.

Pink Bee

Pink Bee.


Pink Bee med Jack Daniel’s Tennessee Honey är en härlig sommarcocktail med smak av honung, grapefrukt och lime. Det är en perfekt smakkombination mellan sött, surt och bittert.

Läs mer »
Jack Daniel's ektunna

Jack Daniel's


Jack Daniel’s - myten, mannen och legenden vars whiskey inte lämnar någon oberörd. Historien om Jack Daniel's börjar i Lynchburg 1850.

Läs mer »