Vegansk milkshake med banan och choklad.
Tina Shine gillar att twista till saker och testar att göra vegansk milkshake på lite olika vis men med några klassiska smak-kombos som aldrig går fel - här banan-choklad.
Läs mer »Njut av en vegansk milkshake med ananas och kokos i sensommarsolen eller för att drömma dig till varmare breddgrader. Vi garanterar wow-faktor och ett Instagram-vänligt resultat.
8 dl kokosmjölk
400 g ananansskivor (konserverad)
2 msk majsstärkelse
0,5 dl agavesirap
16 cl Takamaka Dark Spiced (rom)
10-15 normalstora isbitar
Hetta upp kokosmjölken tillsammans med majsstärkelsen och agavesirapen.
Mixa vätskan, ananasskivorna och saften från konserven i en blender.
Ställ in i frysen i 2 timmar och rör om med en halvtimmes mellanrum.
Mixa igen med 10 - 15 normalstora isbitar och häll upp i fyra glas.
Häll upp i fyra glas och addera 4 cl Takamaka Dark Spiced Rum.
Garnera med kokosflingor på toppen.
299,00 kr
I den här milkshaken använder vi en härlig rom från Seychellerna! Takamaka Dark Spiced är en vit rom som smaksatts med lokala kryddor och frukt från Seychellerna inklusive vanilj, papaya och tropiska kryddor.
Tina Shine gillar att twista till saker och testar att göra vegansk milkshake på lite olika vis men med några klassiska smak-kombos som aldrig går fel - här banan-choklad.
Läs mer »Tina testar tre recept på vegansk milkshake. Här spetsad med Koskenkorva Salmiakki och Chambord hallon- och björnbärslikör.
Läs mer »Efter ungefär 150 år av mjölk och gräddglass som bas i milkshaken byts de ut mot vegetabiliska motsvarigheter i denna klassiska amerikanska diner-drink.
Läs mer »Här bjussar vi på ett härligt recept på en somrig och krämig jordgubbsmilkshake med smak av sommar och smarrig Amarula.
Läs mer »