Vegansk milkshake med banan och choklad.
Tina Shine gillar att twista till saker och testar att göra vegansk milkshake på lite olika vis men med några klassiska smak-kombos som aldrig går fel - här banan-choklad.
Läs mer »Njut av en vegansk milkshake med ananas och kokos i sensommarsolen. Jag garanterar wow-faktor och ett Instagram-vänligt resultat.
Njut av en vegansk milkshake med ananas, kokos och rom i sensommarsolen. Jag garanterar wow-faktor och ett Instagram-vänligt resultat.
8 dl kokosmjök (konserverad)
400 g ananasskivor (konserverad)
2 msk majsstärkelse
0,5 dl agavesirap
16 cl El Dorado 8 year (mörk rom)
10 - 15 normalstora isbitar
Hetta upp kokosmjölken tillsammans med majsstärkelsen och agavesirapen.
Mixa vätskan, ananasskivorna och saften från konserven i en blender.
Ställ in i frysen i 2 timmar och rör om med en halvtimmes mellanrum.
Mixa igen med 10 - 15 normalstora isbitar och häll upp i fyra glas.
Häll upp i fyra glas och addera 4 cl Eldorado 8 years.
Garnera med kokosflingor på toppen.
389,00 kr
En rom från Guyana med inslag av fat, kryddor, torkade frukter och romflamberad banan. Rommen är lagrad minst 8 år i fat av amerikansk vitek som tidigare använts för lagring av Bourbon.
Tina Shine gillar att twista till saker och testar att göra vegansk milkshake på lite olika vis men med några klassiska smak-kombos som aldrig går fel - här banan-choklad.
Läs mer »Tina testar tre recept på vegansk milkshake. Här spetsad med Koskenkorva Salmiakki och Chambord hallon- och björnbärslikör.
Läs mer »Efter ungefär 150 år av mjölk och gräddglass som bas i milkshaken byts de ut mot vegetabiliska motsvarigheter i denna klassiska amerikanska diner-drink.
Läs mer »Här bjussar vi på ett härligt recept på en somrig och krämig jordgubbsmilkshake med smak av sommar och smarrig Amarula.
Läs mer »Demerara Distillers är en oerhört intressant romproducent som är beläget i Guyana som officiellt tillhör Karibien men är beläget på fastlandet i den nordöstra delen av Sydamerika.
Läs mer »