Jonas rabarbersnaps - krydda egen snaps.

Läcker rabarbersnaps som är en perfekt gå-bort-present till den som uppskattar ädla drycker. Förbered 24 h innan den ska drickas.

Rabarbersnaps

En härligt färgglad snaps som du förbereder dagen innan den ska konsumeras. Addera först honungen till en flaska Brännvin Special och skaka lätt tills honungen löses upp i spriten. Peta i resten av ingredienserna och låt stå i 24h innan servering. Lätt som en plätt!

Ingredienser

  • en glasflaska

  • 70 cl Brännvin Special

  • 1 tsk flytande honung

  • skalet från 3 rabarber

  • 3 kvistar mynta

  • 2 stjärnanis

  • zest-spiral från en hel citron

Gör så här

    1. Förbered snapsen dagen innan genom att först addera honungen till en flaska Brännvin Special och skaka lätt tills honungen löses upp i spriten.

    2. Peta i resten av ingredienserna och låt stå i 24h innan servering.

Brännvin special, PET-flaska 700 ml

205,00 kr


Brännvin Special, har en ren, avrundad och mjuk med en liten sädeskaraktär samt en stänk av örter. Fungerar som en utmärkt grund för dig som kryddar din egen snaps.

Observera att du bör välja ett starkare brännvin om du kryddar din snaps med vattenrika bär.

Recept: Jonas Odland

Slånbärssnaps

Slånbärssnaps.


Cecilia Björk Tengå delar med sig av sitt recept på slånbärssnaps. Receptet är hämtat ur hennes bok "Sylta, safta & lägg in: ta vara på naturens skafferi".

Läs mer »