Jonas midsommarsnaps - krydda egen snaps.
En snabb snaps som går bra att göra på morgonen samma dag som festligheterna äger rum. Effektfullt med röda cocktailtomater och grön rosmarin.
Läs mer »Läcker rabarbersnaps som är en perfekt gå-bort-present till den som uppskattar ädla drycker. Förbered 24 h innan den ska drickas.
En härligt färgglad snaps som du förbereder dagen innan den ska konsumeras. Addera först honungen till en flaska Brännvin Special och skaka lätt tills honungen löses upp i spriten. Peta i resten av ingredienserna och låt stå i 24h innan servering. Lätt som en plätt!
en glasflaska
70 cl Brännvin Special
1 tsk flytande honung
skalet från 3 rabarber
3 kvistar mynta
2 stjärnanis
zest-spiral från en hel citron
Förbered snapsen dagen innan genom att först addera honungen till en flaska Brännvin Special och skaka lätt tills honungen löses upp i spriten.
Peta i resten av ingredienserna och låt stå i 24h innan servering.
205,00 kr
Brännvin Special, har en ren, avrundad och mjuk med en liten sädeskaraktär samt en stänk av örter. Fungerar som en utmärkt grund för dig som kryddar din egen snaps.
Observera att du bör välja ett starkare brännvin om du kryddar din snaps med vattenrika bär.
Recept: Jonas Odland
En snabb snaps som går bra att göra på morgonen samma dag som festligheterna äger rum. Effektfullt med röda cocktailtomater och grön rosmarin.
Läs mer »Krydda din egen snaps! Här tipsar Jonas Odland som är Master Blender på O.P. Anderson Distillery om två olika sätt att krydda snapsen - beroende på hur bråttom du har.
Läs mer »Sedan 2007 har kocken och krögaren Fredrik Eriksson på Långbro Värdshus och Restaurang Nationalmuseum skapat årets sill. Årets sill är smaksatt med fläder, citron och dill samt O.P. Anderson Björk.
Läs mer »Cecilia Björk Tengå delar med sig av sitt recept på slånbärssnaps. Receptet är hämtat ur hennes bok "Sylta, safta & lägg in: ta vara på naturens skafferi".
Läs mer »