Fireballglaserade kycklingvingar med coleslaw och blue cheese dip.
Micke Gustafssons recept på kycklingvingar med en härligt söt glaze med sting, som serveras med coleslaw och blue cheese dip.
Läs mer »Främst kanske vi förknippar det amerkanska köket med hamburgare, men den amerikanska maten är en spännande blandning av olika matkulturer till följd av den stora invandring som skett till USA genom åren.
Micke Gustafssons recept på kycklingvingar med en härligt söt glaze med sting, som serveras med coleslaw och blue cheese dip.
Läs mer »Pizza alla Vodka är en tolkning av den populära pastarätten Penna alla vodka. Oskar Montano bjuder på receptet från kokboken "Pizza Wizard".
Läs mer »Sofia Wood delar med sig av ett av hennes mest populära recept - vodkapasta. Vodkapasta är både enkelt att tillaga och lämnar tallrikarna renskrapade.
Läs mer »Ett måste till kalkonen. Tranbär hittar du i frysdisken, men om de skulle vara svåra att få tag på kan du använda frysta lingon för en svensk touch.
Läs mer »Vackra bröd som både ser ut som och innehåller pumpa. Väldigt goda och himla fina att duka med till Thanksgiving.
Läs mer »Jag älskar kombinationen av det lite beska från brysselkålen som mildras av pumpans sötma. Testa gärna att tillsätta stekt bacon och toppa med granatäpple.
Läs mer »Dekorerad med blommor och blad i pajdeg! Sött, nötigt och underbart gott. Servera med en klick grädde eller lite god vaniljglass.
Läs mer »En mör entrëcote serverad med läckert whiskeysmör smaksatt med Jack Daniel's whiskey som lyfter köttet till nya höjder. Låt dig inspireras av den amerikanska söderns mat.
Läs mer »Caesarsallad är en matig sallad som kan göras på lite olika sätt men basen är den typiska och fantastiskt goda dressingen, romansallad och parmesan. Ofta serveras den med kyckling och bacon men här är vår somriga och lite fräschare variant med räkor och ä
Läs mer »Linnéa har gjort ett superläckert recept på surf 'N' soup med gratinerade havskräftor, en variant på klassikern surf 'N' turf.
Läs mer »