Örtmarinerade grillspett med lamm och fläskkött.
Små fina grillspett gör sig otroligt bra på en buffé.
Läs mer »När man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst.
När man, som på en buffé, har många olika rätter kan jag tycka att en kall sås gör sig allra bäst. Den passar fint till både grillspetten och till kycklingen med citron och vitlök, att ringla över salladen eller varför inte doppa en bit av brödet i? Pepparroten smakar inte alls pepparrot, utan ger bara såsen ett fint litet sting!
2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
1 dl blandande, färska örter
1 tsk finriven pepparrot
1 msk olivolja
saft från 1/2 citron
Blanda creme fraîche och majonäs i en skål.
Finhacka dina favoritörter och blanda i tillsammans med pepparrot, olja och citron. Smaka av med salt och peppar.
Recept: Linnéa Seidel
Små fina grillspett gör sig otroligt bra på en buffé.
Läs mer »Fetaost och rödbetor är en oslagbar kombination och tillsammans med jordgubbar, groddar och melon känns det riktigt vårigt och fräscht!
Läs mer »Man behöver inte alltid ha sill till nubbe. Ibland kan det vara gott med en god laxröra också. Servera gärna laxröran i fina snapsglas.
Läs mer »Ibland kan det vara kul att servera något annat än klassisk potatisgratäng. Därför bjuder jag den här gången på små, otroligt goda potatiskakor som jag gräddat i en muffinsplåt.
Läs mer »Det här är ett utmärkt vegetariskt alternativ till sill! Den inlagda zucchinin fungerar fint att använda i olika röror, men gör sig precis lika bra som här, när den bara är inlagd.
Läs mer »Att tillaga en hel kyckling i ugn är ett väldigt smidigt sätt att laga mat på.
Läs mer »