Panerad fisk – recept du kan göra i din airfryer.
Här är ett recept på panerad torsk som du kan tillaga i din airfryer hemma, en köksmaskin som hjälper dig laga mat snabbt, enkelt och med mindre fett.
Läs mer »Har du också hakat på Airfryer-trenden? Ett sätt att snabbt och enkelt laga mat med mindre fett. Här nedan hittar du ett recept på krispig kycklingschnitzel som du tillagar i din airfryer.
Foto: Philips
Kycklingschnitzlar är en favorit som är enkel att göra med bara ett par grundläggande ingredienser. Airfryern får brödade kycklingfiléer gyllenbruna och krispiga på utsidan och möra och saftiga på insidan med mindre olja. Utrustning som behövs: Airfryer.
2 kycklingbröst
0,5 tsk salt
2 nypor nymalen svartpeppar
1 ägg
150 g ströbröd
60 g vetemjöl
1 msk vegetabilisk olja
Skär varje kycklingbröst horisontellt i två lika stora schnitzlar. Krydda med salt och svartpeppar.
Lägg mjölet i en skål. Vispa ägget i en annan skål. Tillsätt ströbröd i en tredje skål. Täck först kycklingschnitzlarna med mjöl på alla sidor, doppa dem sedan i ägget och låt överskottsvätskan rinna av, och täck dem sedan jämnt med ströbröd. Pensla eller spraya dem med vegetabilisk olja.
Placera två brödade schnitzlar i korgen och skjut in den i airfryern och tillaga i 10 minuter vid 200°C. Upprepa med de återstående två schnitzlarna.
När de är klara, ta ut kycklingschnitzlarna från airfryern och servera.
79,00 kr
Ett välbalanserat vin med en nyanserad doft av hallon, björnbär, mogna körsbär och en fläkt av torkade örter. Smaken är fruktig och frisk med bra intensitet.
Recept: Philips
Här är ett recept på panerad torsk som du kan tillaga i din airfryer hemma, en köksmaskin som hjälper dig laga mat snabbt, enkelt och med mindre fett.
Läs mer »Kyckling i ugn är alltid en favorit! Här är ett recept med härliga, friska smaker som är enkelt att svänga ihop. Receptet är framtaget av Kronfågel.
Läs mer »Frasig parmesankyckling i tomatsås som serveras med nykokt pasta. Hur gott låter inte det?
Läs mer »Prova Linnéas variant på italienska Pasta Alfredo med kyckling, som får en härlig sötma från lök och fyllighet från soltorkade tomater.
Läs mer »