Små filodegspajer med salt ost och rödbetor.
Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här är ett recept på läckra små filodegspajer att förhöja glöggmyset med!
Läs mer »Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på pepparkakssticks med lingoncrème.
Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på pepparkakssticks med lingoncrème.
Ca 150 g pepparkaksdeg
100 g riven parmesanost
2 dl philadelphiaost
1 dl lingon
Kavla ut pepparkaksdegen på ett bakplåtspapper. Skär degen i cirka 2 cm breda remsor.
Strö över riven parmesanost. Tryck till osten lite så att den fastnar i degen. Grädda i 200°C i 7-10 minuter. Osten ska ha smält och pepparkakorna ska ha börjat få lite färg.
Blanda samman philadelphiaost med lingon. När pepparkakssticksen svalnat, klicka på lite lingoncréme på varje. Servera direkt.
Kryddig doft med inslag av kardemumma, nejlika och pepparkaka. Söt, fyllig och kryddrik smak med rödvinskaraktär samt inslag av kardemumma och nejlika.
Recept: Linnéa Seidel
Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här är ett recept på läckra små filodegspajer att förhöja glöggmyset med!
Läs mer »Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på bakad Västerbottensost med fikonmarmelad!
Läs mer »