Pepparkakssticks med lingoncrème.

Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på pepparkakssticks med lingoncrème.

Pepparkakssticks med lingoncrème
logo

20 st

logo

0 h 20 min

Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på pepparkakssticks med lingoncrème.

Pepparkakssticks med lingoncrème

Ingredienser

  • Ca 150 g pepparkaksdeg

  • 100 g riven parmesanost

  • 2 dl philadelphiaost

  • 1 dl lingon

Gör så här

    1. Kavla ut pepparkaksdegen på ett bakplåtspapper. Skär degen i cirka 2 cm breda remsor.

    2. Strö över riven parmesanost. Tryck till osten lite så att den fastnar i degen. Grädda i 200°C i 7-10 minuter. Osten ska ha smält och pepparkakorna ska ha börjat få lite färg.

    3. Blanda samman philadelphiaost med lingon. När pepparkakssticksen svalnat, klicka på lite lingoncréme på varje. Servera direkt.

Vegan
Blossa Lätt Vinglögg Röd

Blossa Lätt Vinglögg Röd


Kryddig doft med inslag av kardemumma, nejlika och pepparkaka. Söt, fyllig och kryddrik smak med rödvinskaraktär samt inslag av kardemumma och nejlika.

Recept: Linnéa Seidel