Pepparkakssticks med lingoncrème.
Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på pepparkakssticks med lingoncrème.
Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på pepparkakssticks med lingoncrème.
Pepparkakssticks med lingoncrème
Ingredienser
Ca 150 g pepparkaksdeg
100 g riven parmesanost
2 dl philadelphiaost
1 dl lingon
Gör så här
Kavla ut pepparkaksdegen på ett bakplåtspapper. Skär degen i cirka 2 cm breda remsor.
Strö över riven parmesanost. Tryck till osten lite så att den fastnar i degen. Grädda i 200°C i 7-10 minuter. Osten ska ha smält och pepparkakorna ska ha börjat få lite färg.
Blanda samman philadelphiaost med lingon. När pepparkakssticksen svalnat, klicka på lite lingoncréme på varje. Servera direkt.
Blossa Lätt Vinglögg Röd
30,00 kr
Kryddig doft med inslag av kardemumma, nejlika och pepparkaka. Söt, fyllig och kryddrik smak med rödvinskaraktär samt inslag av kardemumma och nejlika.
Recept: Linnéa Seidel