CAMP – goda viner som gör gott för klimatet.
Även små förändringar kan göra stor skillnad på klimatavtrycken! CAMP är viner som kommer i smarta och lätta förpackningar av återvunnet material som du kan återvinna igen.
Läs mer »Perfekt picknickmat när du vill ha något enkelt men väldigt gott. Och var inte rädd för att göra egen majonnäs - det är inte alls svårt!
En tunnbrödsrulle är enkel och smidig picknickmat som du kan plocka fram när hungern gör sig påmind på utflykten. Den här varianten känns lite extra trevlig tack vare den hemgjorda majonnäsen.
4 tunnbröd
200-300 g rostbiff
1 ägg
1 msk vitvinsvinäger
1 msk dijonsenap
2 dl olja
1 kruka dragon
1 påse ruccolasallad
1 burk soltorkade tomater
Knäck ägget i en behållare för stavmixer och addera vinäger och dijonsenap.
Mixa tills det blandat sig. Addera olja i en strid ström medan du mixar. När såsen tjocknat lite så lägger du i hälften av dragonen (endast bladen) och fortsätter mixa i resterande olja.
När majonnäsen är klar adderar du resterande dragon (finhackad) samt smakar av med salt och eventuellt mer vinäger.
Bred en stor klick majonnäs över hela tunnbrödet. Lägg på rostbiff, sallad och soltorkad tomat. Rulla ihop och hugg in eller packa ned i kylväska till picknicken.
95,00 kr
Ett vin med fruktig smak där du hittar inslag av fat, björnbär, kryddor, plommon och choklad. Serveras vid 16-18°C, med fördel till grillade rätter av lamm- eller nötkött, eller till smakrika vegetariska rätter. Förpackat i klimatsmart och praktisk PET-flaska.
Även små förändringar kan göra stor skillnad på klimatavtrycken! CAMP är viner som kommer i smarta och lätta förpackningar av återvunnet material som du kan återvinna igen.
Läs mer »Pintxos är den perfekta plockmaten! Du kan göra hur många olika kombinationer och varianter som helst, men den här slår de flesta.
Läs mer »Här har vi ett recept med fokus på att minska matsvinnet hemma. I denna pastasallad kan du nämligen byta ut det mesta mot saker du har hemma - gott blir det garanterat ändå!
Läs mer »Härliga smaker samlas i denna krämiga risotto med spetskål och hasselnötter. Glöm inte att röra om ordentligt när du lagar risotton så att den inte kokar fast!
Läs mer »