Ryggbiff med gratinerad rotselleri, brynt smör och fikonsallad.
Linnéas recept på ryggbiff. Här har hon bytt ut potatisgratängen mot gratinerad rotselleri!
Läs mer »Här är Linnéas recept på en perfekt förrätt!
Genom att ugnsbaka löken under lång tid på låg värme får du en otroligt söt och mild smak på löken. Ugnsbakad lök tillsammans med ost och solroskärnor blir en perfekt förrätt som är lätt att laga! Servera gärna med ett gott bröd till.
12 små lökar, gärna olika sorter
50 g smör
3 msk finhackad färsk oregano
50 g finriven gruyère
Svartpeppar
1 dl solroskärnor
50 g getost
Skala och dela lökarna i halvor eller kvartar, beroende på hur stora de är. Lägg i en ugnsform med snittytan uppåt. Klicka i smöret.
Strö över färsk oregano, gruyère och svartpeppar.
Ugnsbaka i 150°C i cirka 50 minuter, eller tills de är helt mjuka och börjar få färg.
Rosta solroskärnorna i en torr, medelvarm panna.
Strö solroskärnor och smulad getost över de varma, ugnsbakade lökarna. Servera direkt.
89,00 kr
Vinet har en intensiv och fruktig doft med trevliga inslag av mango, persika, tropiska frukter, fat och vanilj. Smaken är torr och fräsch med en lätt fet textur och inslag av tropisk frukt, fat och vanilj.
Recept: Linnéa Seidel
Linnéas recept på ryggbiff. Här har hon bytt ut potatisgratängen mot gratinerad rotselleri!
Läs mer »Linnéas recept på vinkokta äpplen och mascarponekräm som garanterat gör succé på middagen.
Läs mer »Ugnsbakad brietårta med läckra tillbehör som förhöjer smakerna - kan det bli bättre?
Läs mer »Löksoppan är en av det franska kökets mest älskade rätter med sin karamelliserade lök och krämiga smak. Recept med vintips hittar du här.
Läs mer »