Xanté Piña Colada Granité.

I den här granitén samsas söta päron och rom med exotisk mango, ananas och kokos. Perfekt som festlig efterrätt och superlätt att göra.

Xanté Piña Colada Granité
Xanté Rum & Pear

Xanté Rum & Pear

Estland

272,00 kr


logo

0 h 5 min

I den här granitén samsas söta päron och rom med exotisk mango, ananas och kokos. En superenkel, fruktig isglass som passar perfekt som efterrätt på en festlig middag!

Ingredienser

  • 15 cl Xanté Rum & Pear

  • 20 cl kokosgrädde

  • 7,5 cl limejuice

  • 5-10 cl vatten

  • 250 g frusen ananas

  • 250 g frusen mango

Gör så här

    1. Mixa samtliga ingredienser i en blender. Vätskan ska bli slät och väldigt lätt i konsistensen. Ungefär som ketchup. Inte för rinnig, inte heller för tjock. Ifall den upplevs för tjock kan du mixa ner lite mer vatten.

    2. Häll upp vätskan i en låda med lock och lämna sedan i frysen i minst 12 timmar.

    3. När det är dags att servera är det bara att avlägsna locket och sedan skrapa ut granitén med en sked.

Xanté Rum & Pear

272,00 kr


Xanté Rum & Pear har en tydlig päronkaraktär som möts av en elegant ton av karibisk rom.

Xanté Cognac & Pear

Xanté


1994 introducerades Xanté i Sverige och tog hela landet med storm. De senaste åren har flera nya produkter lanserats, alla med smaken av söta päron i centrum.

Läs mer »