Så uppvaktar du mamma på Mors dag.

Den 29 maj är det Mors dag och vi har satt ihop en lista av saker du kan göra för att visa din uppskattning. 

Gåvor på Mors dag

Vet du inte hur du ska uppvakta mamsen på Mors dag? Ge tillbaka av det fina du fått av henne!

Mors dag infaller i år den 29 maj och i samband med “högtiden” har vi satt ihop en lista av saker du kan göra för att visa din uppskattning. Det är förstås fokus på mat och dryck, både för dig som är händig i köket och för dig som hellre visar uppskattning via plånboken!

1) Baka hennes favoritkakor

Hur många gånger har inte din mamma bakat dina favoritkakor åt dig, kanske på födelsedagen eller när du kommit hem på julafton? Dags att bjuda igen. Överraskningsmomentet är viktigt, planera så att doften når henne när hon kommer in genom dörren!

2) Bjud ut henne på restaurang

Tänk noga efter vilken restaurang som skulle passa. Och om du kan undvika det, snåla inte! Nu är det hennes tur att få njuta lite av det goda.

3) Laga frukost

Fundera över vad hon verkligen skulle vilja ha, har hon nyss nämnt våfflor med hjortronsylt eller kanske eggs benedict? Då är det bara att sätta igång! Det är en bonus om det blir gott men kom ihåg, det är tanken som räknas!

4) Fika med familjen

Bjud över mor- och farföräldrar för en mindre tillställning med fika och mys. Ett bildspel bestående av gamla familjefoton gör stunden ännu bättre!

5) Teknik och mat i kombination

Det är dags att sluta undvika mammas rop på hjälp med att uppdatera programvaran. iPad, iPhone eller stationär dator, fixa det! Har du även tajmat så att pizzan levereras varm så kommer det garanterat bli en mycket uppskattad gåva.