Stockholms största hotell öppnar Rooftop Bar.

Sommaren är alldeles runt hörnet och då passar Clarion Hotel Sign på att öppna deras nya Rooftop Bar.

Clarion Sign Hotel Rooftop

Tidigare användes utrymmet på åttonde våningen till en ”Spa Bar”, där gästerna kunde simma i den uppvärmda poolen, dricka goda drinkar och njuta av utsikten över Kungsholmen på samma gång. Nu byts jacuzzin ut mot grillen och Rooftop Bar på Clarion Hotel Sign blir det senaste tillskottet i Stockholms takterassregister.

- Rooftop Bar är vår lilla pärla och kommer under sommaren vara den självklara platsen för hotellgästen och stockholmaren som vill njuta av mat och dryck medan man ser solen gå ned över Stockholms takåsar. Kombinationen av vin, utsikt, musik och grill är svårslagen, denna magiska plats vill du inte missa, säger Anna Haxne, Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Sign.

Baren har redan öppnat för gäster men för tillfället är det mest fokus på dryck. Den riktiga premiären sker den 19:e juni och menyn kommer att inspireras av traditionell sommarbarbecue.

- Den 19:e juni flyttar vi upp våra kockar på taket och tänder grillarna! Vi kommer ha bordsplacering med 30 matplatser och grilla kött, fisk och vegetariskt, berättar Anna.

Gästerna kommer även att kunna sitta i baren för mat och dryck. På fredagar kommer Rooftop Bar vara mer festbetonad med DJ och för den som vill ta ett dopp sent på kvällen så kommer poolavdelningen att finnas kvar.

- Vi hyr till och med ut badkläder så för den som vill avsluta kvällen med ett dopp är det fritt fram, avslutar Anna.

Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut

109,00 kr


Om du vill sippa på ett glas mousserande under sommarkvällen på terassen hemma så rekommenderar vi franska Pierre Olivier.  

Doften är medelstor och angenäm med inslag av solmogna päron och äpplen. Smaken har en trevlig fruktsötma med inslag av gula frukter, päron och äpple och kex. Det finns en angenäm balans med mjuka men uppfriskande bubblor.