Vodka Sodas - med smak av nordisk sommar.

Koskenkorvas vodka är bra utgångspunkt när du ska göra Vodka Soda. Här hittar du tre drinkar med nordiska ingredienser hämtade direkt från naturen.

Koskenkorva jordgubblag och talllag på dukat bord

Nu står naturen i full blom och den nordiska faunan erbjuder oändliga möjligheter att göra naturliga och somriga drycker. Här hittar du tips på olika drinkar och lag som du kan göra helt själv.

Nu är dagarna varmare, gräset grönare och spännande växter ploppar upp i skog och mark. Vi bor nära naturen och du behöver inte leta länge för att hitta vilda bär och ätbara blommor. Med lite förberedelse är fullt det möjligt att samla grödor som kan användas för att göra uppfriskande drycker under vår- och sommarmånaderna. Vi ser att dryckestrenden går mot det naturliga, fräscha, ljusa och lätta. Här hittar du inspiration till somriga drinkar som är naturliga, fräscha och lätta.

Koskenkorva vodka har en ren smak som passar bra som bas när du vill experimentera med drinkar. Vodka är på många sätt som ett A4-ark som ger dig otroliga möjligheter att välja de smaker du gillar bäst. Vi tipsar om tre pigga Vodka Sodas med nordiska ingredienser som för tankarna till sommar och soliga dagar. Här hittar du smaken av svenska jordgubbar, syrén och tall - tre spännande smaker som vi hämtat direkt från naturen.

Koskenkorva Vodka, 700ml

239,00 kr


Koskenkorva vodka är baserad på två ingredienser av högsta kvalitet: finskt, lokalodlat korn och rent vatten. Vodkan destilleras i byn Koskenkorva i västra Finland. Destilleriet Koskenkorva bygger på bio- och cirkulär ekonomi: 100% av spannmålen används utan att gå till spillo.

Användningen av förnybart bränsle har gjort att destilleriet Koskenkorva kunnat minska sina fossila koldioxidutsläpp med mer än 50 procent.

Gör dina egna vodka sodas: