Koskenkorva Passionfruit - sommarens nya likör med frisk passionsfrukt.

Nu lanseras likören Koskenkorva Passionfruit med intensiv smak av färsk passionsfrukt och fläkt av fläder. Den nya likören innehåller endast naturliga ingredienser och har lägre alkoholhalt. Perfekt till sommarens drinkar!

Koskenkorva Passionfruit

Koskenkorva är vodkan som är världskändis och kommer från den lilla byn i västra Finland med samma namn. Efter ett pärlband med populära likörlanseringar de senaste åren där vodkan agerar bas presenteras nu den första av två purfärska nyheter. Koskenkorva Passionfruit är sommarkänsla på flaska där kombinationen mellan sött och syrligt bildar det perfekta smakäktenskapet.

I den lilla byn Koskenkorva har bönderna genom generationer producerat en len och genuin vodka som håller kvalitet i världsklass. Här ligger fokus på hållbarhet samt naturliga ingredienser och för att tillverka nyheten Koskenkorva Passionfruit har färsk passionsfrukt använts och lagts i vodkan vilket resulterat i en förträfflig och smakrik likör. Tillsammans med basen på Koskenkorva vodka bildar de naturliga råvarorna en ljuv förening mellan sött och syrligt samt uppvisar både en ren och välbalanserad smak.

Koskenkorva har under de senaste åren lanserat flera likörer med lägre alkoholhalt och de har alla rönt stora framgångar. De har bland annat vunnit många priser i flertalet framstående sprittävlingar såsom The Liqueur Masters och ISW Awards.

Koskenkorva Passionfruit uppvisar en intensiv smak av färsk passionsfrukt med en fläkt av fläder och med sin solgula uppenbarelse lyser den upp tillvaron. Den är perfekt att servera kall som de är eller att använda som bas i uppfriskande drinkar toppade med färsk frukt. Precis som Koskenkorvas andra likörer, presenteras nykomlingen i den tidlösa och vackra glasflaskan med unik träkork som är varumärkets signum.

Koskenkorva Passionfruit

169,00 kr


Koskenkorva Passionfruit är en stekande het nykomling på Systembolagshyllan och finns i begränsad upplaga under sommarmånaderna.