O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack – en ny snapstradition är född.

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps ser dagens ljus! Så nu alla kan sjunga med i snapsvisorna och njuta av festligheterna oavsett om man väljer alkohol eller inte.

O.P. Andersons alkoholfria sortiment småflaskor

Nu ser O.P. Anderson Alkoholfri Snaps dagens ljus, en nyhet som har för avsikt att stärka gemenskapen kring våra dryckestraditioner där alla ska kunna sjunga med i snapsvisorna och njuta av festligheterna oavsett om man väljer alkohol eller inte.  En banbrytande nyhet då de är de första snapsarna i sitt slag på Systembolagets hyllor.

Alkoholfria drycker är en trend som växt sig allt starkare de senaste åren, inte minst bland konsumenter i den yngre generationen. Det gäller allt från alkoholfria drinkar till traditionella alkoholdrycker såsom öl och vin. Dessa konsumenter har lika mycket förväntan och förhoppning på upplevelsen som de som väljer drycker innehållande alkohol.

- O.P. Anderson genomsyras av tanken att högtider firas bäst tillsammans och vill förena människor i ett gemensamt firande som inte lämnar någon utanför. Därför är det otroligt kul att kunna erbjuda alkoholfri snaps från O.P. Anderson så att alla kan vara med i gemenskapen oavsett om man han alkohol eller alkoholfritt i glaset, säger Sanna Sundin, Senior Brand Manager på Anora.

Våra mest populära snapsar

O.P. Andersons alkoholfria sortiment mixpack

Kartongen om sex flaskor innehåller tre alkoholfria varianter av O.P. Andersons mest populära snapsar; Original, Petronella och Klar.

O.P. Anderson Original Alkoholfri Snaps har en komplex, fyllig och balanserad kryddighet och passar utmärkt till de flesta rätter på det svenska smörgåsbordet. Det är det perfekta sällskapet till den inlagda sillen och den lagrade osten.

O.P. Anderson Petronella Alkoholfri Snaps har en frisk och uttalad äppelkaraktär med en kryddig ton. Smaken är djup och rund med en liten sötma. Ett utmärkt alternativ till sillen och laxen men även god till den lagrade osten.

O.P. Anderson Klar Alkoholfri Snaps har en fräsch och tydlig kryddighet av dillfrö och citron. Passar fint till fisk och skaldjur, gärna rätter kryddade med dill.

Samtliga snapsar är ekologiska och är kryddade med de klassiska O.P. Anderson-kryddorna kummin, anis och fänkål.

O.P. Anderson har utgjort en del av de svenska traditionerna sedan 1891. En snapsfamilj där varje enskild krydda har destillerats med varsam hand och hedrar det hundraåriga hantverk och den skicklighet inom destillering som förvaltas än idag vid O.P. Anderson Distillery i Sundsvall. 

- Det är samma kryddor i de alkoholfria versionerna som i de traditionella snapsarna och vi använder oss endast av naturliga och ekologiska ingredienser i dryckerna. Den lite riviga smaken man känner i vår alkoholfria snaps får vi till genom att använda lite chili och citronsyra, säger Jonas Odland Kryddmästare O.P. Anderson.

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps Mixpack lanseras den 1 december och finns på hyllan i de flesta Systembolagsbutiker.