Den här underbara milkshaken kan antingen ersätta en dessert, eller avnjutas under varma sommardagar!
Foto: Maria Strömberg
2 drinkar
Den här underbara milkshaken kan antingen ersätta en dessert, eller avnjutas under varma sommardagar!
Låt glassen mjukna lite, vispa under tiden vispgrädden mjuk och fluffig, den ska fortfarande vara lite rinnig (vispa INTE på elvispens högsta hastighet utan snarare på den lägsta tills grädden är len och fluffig)
Mixa vaniljglass och mjölk till en trögflytande massa i en hushållsmixer eller med en stavmixer. Tillsätt den lätt uppvispade grädden, whiskey och honung, mixa ytterligare några sekunder.
Häll upp i kylda glas, pudra kakao på toppen och avsluta med några chokladnibs eller chokladströssel.
Nyhet
USA
269 kr
Fyllig whiskey med tydlig karaktär av rostade ekfat. Smaken bjuder på nyanser av apelsin, mörk choklad och torkad frukt, balanserat med toner av cederträ, mjuk vanilj och rostade pekannötter.
Tina testar tre recept på vegansk milkshake. Här spetsad med Koskenkorva Salmiakki Raspberry
Läs merHär bjussar vi på ett härligt recept på en somrig och krämig jordgubbsmilkshake med smak av sommar och smarrig Amarula.
Läs merEn riktigt maxad milkshake av amerikansk stil som passar perfekt in på den festliga brunchen.
Läs merInspirerade av höstens äpplen har vi gjort en smarrig milkshake med fyllig smak av äpple från både äppelmos och calvados. Perfekt till brunchen eller som dessert!
Läs mer