Menta & Tonic.

En variant på en G&T? Självklart löser vi det - vi ger dig Menta & Tonic. Helt enkelt en djärvare variant på klassikern.

Menta & Tonic.

Man började tillverka Brancamenta 1962 och basen är en Fernet-Branca där man tillsätter myntaolja, vatten och socker. Blandningen lagras sedan ett par månader på tank så att alla smaker hinner gifta sig. Sätten att avnjuta Brancamenta är många – som digestivo efter maten, med massor med krossad is som aperitif eller varför inte som en djärv variant på en GT? För att få till en Menta & Tonic använder du 1/5 Brancamenta och 4/5 Tonic Water. Receptet nedan har vi förenklat det något.

Varm Choklad och Menta.Varm choklad och Menta.

Brancamenta och varm choklad är en otrolig kombination och ger den varma söta chokladen lite vuxnare toner och kompleterar varandra perfekt

Läs mer
Brancamenta i operamiljöLegenden om Maria Callas och Brancamenta.

Här får du reda på varför pepparmintslikören Brancamenta från Fernet har den legendariska operasångerskan Maria Callas att tacka för sin uppkomst.

Läs mer
Hot Mint CoffeeHot Mint Coffee.

En härligt värmande kaffedrink med viss sötma, smak av frisk mint och toner av Fernet som toppas med vispad grädde. Supersmarrig och enkel att göra!

Läs mer
Menta Rula, shot med BrancamentaMenta Rula.

Prova den supergoda shoten Menta Rula! Riktigt enkel att göra och smaken påminner lite om karamellen Marianne.

Läs mer