Varm glögg med saffrans- och apelsingrädde.

Ge din varma glögg lite guldkant genom att toppa den med vispad grädde. Här har vi smaksatt grädden med saffran och apelsin, vilket passar perfekt till glöggen Blossa Saffran & Apelsin.

Varm Blossa glögg med saffran- och apelsingrädde.

1

0 h 10 min

Här har vi toppat den nya glöggen Blossa Saffran & Apelsin med en matchande smaksatt vispad grädde. Underbar gott och värmande en kall vinterdag!

Åsa Orsvärn berättar om jobbet med Blossas årgångsglöggar.Blossas 20 år med årgångsglögg: ”Varje år händer nåt som aldrig hänt förut”.

Folk o folk fick några ord med Blossas Chief Blender, Åsa Orsvärn, om åren som gått sedan den första årgångsglöggen – och det finns många historier att berätta.

Läs mer
Blossa Glögg Original 1895.Blossa återskapar originalglöggen från 1895 i exklusiv utgåva.

Receptet som alla Blossas glöggsorter baseras på skapades 1895. I år har du möjlighet att smaka glöggen så som den smakade då, då Blossa lanserar originalglöggen i en tillfällig, exklusiv utgåva.

Läs mer