EkologiskVegan
O.P. Anderson Alkoholfri Snaps

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps


109,00 kr

Systembolaget nr:

1193704

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Samtliga snapsar är ekologiska och är kryddade med  de klassiska O.P. Anderson-kryddorna kummin, anis och fänkål. O.P. Anderson Original Alkoholfri Snaps har en komplex, fyllig och balanserad kryddighet. O.P. Anderson Petronella Alkoholfri Snaps har en frisk och uttalad äppelkaraktär med en kryddig ton. Smaken är djup och rund med en liten sötma. O.P. Anderson Klar Alkoholfri Snaps har en fräsch och tydlig kryddighet av dillfrö och citron.

Produktion

Det är samma kryddor i de alkoholfria versionerna som i de traditionella snapsarna och endast av naturliga och ekologiska ingredienser används i dryckerna. Den lite riviga smaken man känner i vår alkoholfria snaps får vi till genom att använda lite chili och citronsyra.

Passar till

O.P. Anderson Original Alkoholfri Snaps passar utmärkt till de flesta rätter på det svenska smörgåsbordet. Det är det perfekta sällskapet till den inlagda sillen och den lagrade osten. O.P. Anderson Petronella Alkoholfri Snaps är ett utmärkt alternativ till sillen och laxen men även god till den lagrade osten. O.P. Anderson Klar Alkoholfri Snaps passar fint till fisk och skaldjur, gärna rätter kryddade med dill. Serveras med fördel väl kylda. OBS! får ej frysas, flaskorna kan gå sönder när vätskan fryser.

Kul att veta

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps har för avsikt att stärka gemenskapen kring våra dryckestraditioner där alla ska kunna sjunga med i snapsvisorna och njuta av festligheterna oavsett om man väljer alkohol eller inte. Kartongen om sex flaskor innehåller tre alkoholfria varianter av O.P. Andersons mest populära snapsar; Original, Petronella och Klar. Samtliga snapsar är ekologiska och är kryddade med de klassiska O.P. Anderson-kryddorna kummin, anis och fänkål.

Produkttyp

Alkoholfritt

Systembolaget sortiment

Systembolaget ordinarie sortiment

Alkoholhalt

0,5 %

Systembolaget nr

1193704

Volym

300 ml

Varumärke

O.P. Anderson

Förpackningstyp

Flaska

Förpackningmaterial

Glas