Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri

Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri

Tyskland


60,00 kr

Systembolaget nr:

119601

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri har en trevlig doft av glöggkryddor och citrustoner. Smaken har en balanserad sötma och en trevlig kryddighet.

Produktion

Blossa har av tradition alltid haft ett alkoholfritt / lågalkoholsalternativ som är gjort på samma sätt som den med alkohol. Vinet som används i Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri har avalkoholiserats.

Passar till

Servera Blossa Sparkling & Spices Classic Red Alkoholfri väl kyld i ett champagneglas och garnera med en apelsinskiva. Gott till är vällagrad västerbottenost, crostini med lite tapenade, lite salta mandlar eller bättre jordnötter.

Kul att veta

Vi har uppmärksammat ett växande konsumtionsmönster på marknaden där man ofta har blandat Blossas årgångsglögg med mousserande vin. Att se personer vara kreativa med våra drycker har varit både glädjande och inspirerande. Vi har tagit fasta på denna trend och numera innehåller vårt sortiment Blossa Sparkling & Spices som är perfekt balanserad och passar utmärkt till minglet, förrätten såväl festen.

Produkttyp

Glögg

Systembolaget sortiment

Systembolaget ordinarie sortiment

Alkoholhalt

0,5 %

Systembolaget nr

119601

Volym

750 ml

Varumärke

Blossa

Förslutning

Naturkork

Förpackningstyp

Flaska

Förpackningmaterial

Glas