Nyhet

logo
Vegan
Goldeck Zweigelt Rosé Sekt

Goldeck Zweigelt Rosé Sekt

Österrike


99,00 kr

Systembolaget nr:

7382201

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Goldeck Zweigelt Rosé Sekts karaktär är distinkt med en elegant och frisk smakprofil. Dess attraktiva rosa färg och delikata bubblor kompletteras av en bouquet med antydningar av röda bär och en finstämd balans av syra och sötma.

Passar till

Vinet är perfekt som aperitif, men kan också njutas till en mångfald av maträtter, från lätta sommarsallader till exotiska kryddiga rätter.

Kryddstark matPastaVegetarisktLabel: Ost

Kul att veta

Goldeck, en av Österrikes mest välkända vinproducent och äldsta registrerade vinmärke sedan 1859, lanserar deras senaste succé i Sverige – Goldeck Zweigelt Rosé. Detta mousserande rosévin är en exklusiv blandning av tradition och modern smak, framtagen för att förtrolla såväl konnässörer som nybörjare i vinets värld. Goldeck Zweigelt Rosé är framställd av 100% Zweigelt-druvor, Österrikes mest odlade och älskade rödvinsdruva. Druvorna, noggrant utvalda från de främsta vingårdarna, förvandlas till ett vin som inte bara speglar regionens rika jordmån utan också dess unika vinmakartradition. "Goldeck Zweigelt Rosé är vår hyllning till Österrikes rika vintradition och vår strävan efter att ständigt förnya oss. Vi är övertygade om att detta vin kommer att erbjuda en unik upplevelse för våra kunder och vidare befästa vår position som ledande inom högkvalitativ Sekt." säger vinmakaren Mrs. Aurore Jeudy.

Produkttyp

Mousserande vin

Systembolaget sortiment

Systembolagets beställningssortiment

Alkoholhalt

12 %

Systembolaget nr

7382201

Volym

750 ml

Varumärke

Schlumberger

Förslutning

Naturkork

Förpackningstyp

Flaska

Förpackningmaterial

Wellpapp

Region

Austria - Niederösterreich - Niederösterreich

Sockerhalt

16,8 g/liter

Druva

Zweigelt