10 viner framtagna med hållbarhet i fokus.
Det blir allt viktigare för oss att göra klimatsmarta, hållbara val i vardagen, och det gäller även när det kommer till vin. Här listar vi några av våra mest klimatmedvetet framtagna viner.
Läs mer »Årgång:
2022
Argentina
+ pant 1 kr
Systembolaget nr:
2451
Det blir allt viktigare för oss att göra klimatsmarta, hållbara val i vardagen, och det gäller även när det kommer till vin. Här listar vi några av våra mest klimatmedvetet framtagna viner.
Läs mer »CHILL OUT växlar upp sina gröna ambitioner och blir nu ett av de första vinvarumärkena i Europa att införa rPET i hela sortimentet - flaskor av 100% återvunnen plast.
Läs mer »Bodega Montlaiz och dess ägare Mariano Olaiz är producenten bakom populära CHILL OUTS argentinska viner.
Läs mer »Ugnsbakad brietårta med läckra tillbehör som förhöjer smakerna - kan det bli bättre?
Läs mer »Dippsåser och röror är bland det bästa som finnt tycker vi! Här är en läcker och lättlagad dipp med aubergine och smak av miso.
Läs mer »Den här italienska dippsåsen har en lång historia och ska traditionellt ätas på samma sätt som en fondue.
Läs mer »Tilltugg ska både vara goda och enkla att göra (så att man kan göra många olika). Här är ett praktexempel på trevligt tilltugg: Lufttorkad skinka med hasselnötter.
Läs mer »Krämig pasta med sås gjord på strimlat viltkött, grädde, vin och en massa andra godsaker. Snabbt, enkelt och makalöst gott!
Läs mer »Linnéa har tillagat en riktig helgklassiker. Här bjuds det på flankstek i ugn, rostade rotfrukter och en härlig rödvinssås. Avnjuts allra bäst med ett glas rött.
Läs mer »Dröm dig bort till ett soligt Spanien och smaksätt grytan med vitlök, rökigt paprikapulver och tomat. Sist, vita bönor som ger en härlig smak och fyllighet.
Läs mer »I Linnéas älggryta trängs olika rotfrukter, fina bitar av älg och lingon. Grytan toppas med frasig, smörstekt svartkål.
Läs mer »En lättlagad pasta där jag tillagat pastasåsen av färska tomater, direkt i ugnen. Kanske skräms du av att det är 5 hela vitlökar i receptet? Men ingen fara, när vitlöken bakas hel i ugnen bli smaken mild och nästan söt. Inte alls skarp.
Läs mer »Saftigt kött, frasigt bröd, krispiga grönsaker och en aioli som har umamismak tack vare misopastan. Kan det bli bättre?
Läs mer »Under hela vintern har jag varit lite smått besatt av palsternacka! Det är så otroligt gott. I allt från mos, till pyttipanna eller som här, i en härlig pastarätt.
Läs mer »