Paella på grillen.
Paella är en perfekt rätt att laga till många. Prova att tillaga den i en stor panna på grillen och passa samtidigt på att bjuda in till spansk grillfest.
Läs mer »Årgång:
2014
Spanien
Systembolaget nr:
2678
Produkttyp | Rött vin |
Systembolaget sortiment | Systembolaget ordinarie sortiment |
Alkoholhalt | 14 % |
Systembolaget nr | 2678 |
Volym | 750 ml |
Varumärke | Bodegas Faustino |
Förslutning | Naturkork |
Förpackningmaterial | Glas |
Region | Rioja |
Sockerhalt | 2,5 g/liter |
Druva | Tempranillo, Graciano, Mazuelo |
Lagring | Årgången 2012 har mycket bra lagringspotential, samtidigt som den är ljuvlig att avnjuta idag. Så denna nya årgång är en investering både i direkta och framtida smakupplevelser. |
Paella är en perfekt rätt att laga till många. Prova att tillaga den i en stor panna på grillen och passa samtidigt på att bjuda in till spansk grillfest.
Läs mer »Här får du ett underbart recept på lammentrecôte framtaget av tidningen Livets Goda. Det fina lammet matchas perfekt med frasig svartkål, portabellosvamp, morötter och ett glas Rioja från Faustino.
Läs mer »Linnéa bjuder på ett recept på härliga, örtmarinerade lammracks.
Läs mer »En läcker rätt med lammfilé i rödvinsmarinad och en risotto med färska örter, shiitakesvamp och vällagrad ost.
Läs mer »Här kommer en tjusig rätt från Livets Goda, som använder det smakrika köttet Iberico som huvudattraktion. Till detta serverar vi en matig tomatsallad och ett glas spansk Rioja.
Läs mer »Linnéa har gjort ett fantastiskt långkok med vilt, rotfrukter, vin och grädde - perfekt till höstkvällarna.
Läs mer »Dröm dig bort till ett soligt Spanien och smaksätt grytan med vitlök, rökigt paprikapulver och tomat. Sist, vita bönor som ger en härlig smak och fyllighet.
Läs mer »Linnéa tipsar om hur du enkelt förvandlar "kött och potatis" till en riktig festmåltid.
Läs mer »Grillad ryggbiff med majs, örtsmör och parmesanslungad färskpotatis blir midsommaraftonens huvudrätt. Med så mycket smak i varje liten tugga. Örtsmöret smälter fint över både kött och majs.
Läs mer »Helgrillad oxfilé går alltid hem och serveras här tillsammans med försommarens härligaste primörer. Perfekt till midsommar och andra härliga sommarkvällar.
Läs mer »Grillade lammracks med parmesancrème är perfekt att bjuda på till midsommar!
Läs mer »Här kan man välja den svamp man tycker bäst om eller har tillgång till. Puréns sälta och fyllighet passar otroligt bra tillsammans med björnbärsmarmeladen och osten. Får du dessutom lite marmelad och ost över har du något gott att smaska på även efter mat.
Läs mer »Osso buco – "ben med hål i" om det översätts ordagrant. En riktig klassiker från Italien som består av kalvlägg som får sjuda länge tillsammans med hela konserverade tomater, selleri och morötter.
Läs mer »Rullader, kanske är det en lite bortglömd klassiker som verkligen förtjänar att få ta sin plats i rampljuset igen? Här har Linnéa tagit fram ett recept där hon fyller rulladerna med krämig brieost och serverar med rotsaker.
Läs mer »Låt årets sista middag bli något spektakulärt gott! Här tipsar Linnéa om den klassiska Biff Wellington - smördegsinbakad oxfilé. Här serverad med krispig hasselbackspotatis och smakrik sås.
Läs mer »Låt köket fyllas av de fantastiska dofterna från en helstekt älgfilé med massor av örtkryddor. Servera med silkeslen potatispuré och smörstekta rotfrukter.
Läs mer »Linnéa har gjort en klassisk lammstek med härliga smaker av vitlök och rosmarin, som serveras med delikatesspotatis i ugn.
Läs mer »Ge kycklingen tid i ugnen på en lägre temperatur och ös den ett gudagott tryffelsmör. Av skyn som bildas gör du sen den godaste tryffelsås du kan tänka dig.
Läs mer »Linnéa lindar oxfilén med parmaskinka och serverar med en smakrik svamp- & tryffelkräm och hasselbacksrödbetor med brynt smör.
Läs mer »