Kladdig chokladtårta med fudge-topping.
En härligt chokladig påsktårta som toppas med len fudge som fått smak av päron från Xanté. Dekorera med chokladägg och ätbara penséer.
Läs mer »Gör finaste glasspinnarna till påsk! Blanda, fyll formarna och frys - superenkelt och supergott.
Gör finaste glasspinnarna till påsk! Blanda, fyll formarna och frys - superenkelt och supergott.
2,5 dl vispgrädde
1 ägg
150 g vit choklad
1/2 tsk vaniljsocker eller fröer från en vaniljstång
1 dl kvarg
8 cl Amarula
8 Kinderägg
glasspinnar
Vispa grädden. I en annan skål vispar du ägget fluffigt.
Smält chokladen i vattenbad. Häll den vita chokladen i det uppvispade ägget under konstant vispning.
Tillsätt vanilj, kvarg och Amarula och blanda noga. Vänd slutligen försiktigt i den vispade grädden.
Dela Kinderäggen försiktigt med en vass kniv.
Fyll ägghalvorna med glassen och ställ i frysen 15 minuter eller tills glassen är mindre rinnig.
Ta ut glassen ur frysen och placera en glasspinne på varannan halva. Placera den andra ägghalvan ovanpå så att äggen blir hela igen.
Ställ tillbaka i frysen ett par timmar.
Njut av din påskglass!
209,00 kr
En utsökt likör att avnjuta antingen som den är, i drinkar, eller i kreativa desserter och godsaker.
Bakom receptet står Hanna Stolt, en finsk hälsocoach och kokboksförfattare, som specialiserat sig på läcker och hälsosam vegetarisk mat. Hanna gillar enkla ingredienser och att förvandla dem till nyttiga rätter som många uppskattar.
Recept: Hanna Stolt
En härligt chokladig påsktårta som toppas med len fudge som fått smak av päron från Xanté. Dekorera med chokladägg och ätbara penséer.
Läs mer »Linnéa förberedde till påsken 2019 en riktigt läcker och välkomponerad påskmeny. Du kan välja att servera rätterna på buffén eller att servera dem i omgångar som en vanlig middagsmeny, det fungerar lika bra hur som.
Läs mer »En lyxig chiapudding med choklad, krämig Amarula och kolakräm gjord på dadlar. Toppas med rostade hasselnötter och hackad choklad. Mums!
Läs mer »Vill du njuta med gott samvete så måste du bara testa den här desserten.
Läs mer »