Älgburgare med misoaioli.

Saftigt kött, frasigt bröd, krispiga grönsaker och en aioli som har umamismak tack vare misopastan. Kan det bli bättre?

Älgburgare av kocken och jägaren Anders Levén

4

Saftigt kött, frasigt bröd, krispiga grönsaker och en aioli som har umamismak tack vare misopastan. Kan det bli bättre?

Vin till älgburgaren för olika plånböcker

Recept: Anders Levén

Anders Levén och boken Laga viltTv-kocken Anders Levén aktuell med kokboken Laga vilt.

Anders Levén har drivit sju restauranger och givit ut massor av kokböcker. Han har i hela sitt liv varit en hängiven jägare och älskat vilt. I höst släpper han boken Laga vilt: bästa recepten med hjort, vildsvin och älg.

Läs mer
Viltfärsbiffar med whiskyViltfärsbiffar med whisky, gräddsås och riven potatiskaka.

Att använda whisky i maten är kanske inte något vi gör dagligen. Både viltfärsbiffarna och den gräddiga såsen har smaksatts med whisky. Till det potatiskakor av riven potatis och Västerbottensost. Receptet hittar du här!

Läs mer
Älgfärscannelloni med ugnsrostade tomaterÄlgfärscannelloni med ugnsrostade tomater.

Linnéas älgfärscannelloni med ugnsrostade tomater förenar härliga smaker från Sverige och Italien.

Läs mer
Krämig älgpasta med syrad grädde, svamp och rårörda lingonKrämig älgpasta med syrad grädde, svamp och rårörda lingon.

Linnéa bjuder på ett recept på en underbar pasta med viltkött.

Läs mer