Chicken Parmesan – ostpanerad kyckling.

Frasig parmesankyckling i tomatsås som serveras med nykokt pasta. Hur gott låter inte det?

Chicken parmesan.

4

0 h 40 min

Kycklingen kan du täcka med panering och sedan förvara i kylen tills de ska stekas. Perfekt till den där kvällen då du inte orkar med massor av disk och strök i köket.

Har du istället massor av tid kan du koka din egna tomatsås och använda här, men jag måste säga att det är rysligt smidigt att använda en färdig från mataffären.

Vin till kycklingen:

Recept: Linnéa Seidel

Laila Bagge Ruby Zin.Laila Bagge berättar om fina tanken bakom vinet Ruby Zin.

Laila Bagges egna vin, Ruby Zin, har fått ett nytt utseende. Innehållet är samma mjuka, fruktiga röda vin som innan, med en viktig detalj som Laila nu berättar mer om.

Läs mer
Vinglas med rött vin mot rosa bakgrundViner med låg histaminhalt.

En del personer får allergiska reaktioner på histaminet i röda viner. Vi berättar mer om histamin och tipsar om tre röda viner med låg histaminhalt.

Läs mer
Lammlägg med pumpakräm.Lammlägg med pumpakräm.

Långlagat lammlägg blir otroligt mört och smakrikt. Servera med en kräm på höstens pumpa – den ger både härlig sötma och färg till rätten.

Läs mer
Risoni med kyckling.Krämig risoni med kyckling och pumpa.

Gillar du risotto ska du absolut testa risoni! Här har Linnéa gjort ett härligt recept med krämig risoni som toppas med kyckling. Servera med ett glas zinfandel.

Läs mer