Crème Brûlée med smak av apelsin och vanilj.

En krämig crème brulée med en knäckig yta av bränt socker imponerar på de flesta. Här med ljuvlig apelsin- och vaniljsmak.

Crème Brûlée med apelsin och vanilj

6

1 h 30 min

Denna klassiska dessert blir aldrig omodern! En krämig crème brûlée med en knäckig yta av bränt socker imponerar på de flesta. Här har jag dessutom smaksatt desserten med apelsin. Hur gott som helst! Du kan dessutom göra klart den flera dagar i förväg och förvara i kylen. Bränn bara av den precis innan servering.

Dessertvin till Crème Brûlée:

Recept: Linnéa Seidel

Chokladtårta på fat Chokladtårta med dulce de lechefyllning och brynt smörfrosting.

En underbar tårta dekorerad med chokladägg och rostad mandel. Duka fram och låt dina gäster hänföras. 

Läs mer
Efterrätt i glas med kokta päron med vaniljyoghurtDessertvin - att välja dryck till efterrätten.

Vår dryckesexpert berättar vad du ska tänka på när du väljer dryck till efterrätten och djupdyker sen i dessertviner till olika efterätter.

Läs mer
Crème brûlée i kaffekopparCrème brûlée med kaffesmak.

I kokboken "Middag i en gryta" visar Tareq Taylor sitt bästa recept på Crème brûlée som för en exta kick av kaffe. Recept med dryckestips hittar du här!

Läs mer
Vit kladdkaka med citron och italiensk marängVit kladdkaka med citron och italiensk maräng.

Här är Frida Skattbergs recept på sin ljuvliga kladdkaka som passar att bjuda på precis när som helst.

Läs mer