Flädersill med svartvinbärsblad.

Blad från svartvinbärsbusken tillsammans med flädersaft blir en perfekt smaksättare till sillen i midsommar. 

Flädersill

4

0 h 20 min

Precis innan midsommar är bladen från svartvinbärsbusken som allra bäst. Då kan du både koka saft och göra te på dom! Eller som här, använda dom i en sillinläggning. Tillsammans med smaken från flädersaften blir det här en perfekt sill till midsommar!

Recept: Linnéa Seidel

Smördegsflarn med Västerbottensost, spenat och romSmördegsflarn med Västerbottensost, spenat och rom.

Starta midsommarfirandet med frasiga smördegsflarn smaksatta med Västerbottensost, spenat och lite rom på toppen.

Läs mer
Grillad hel laxsida med aprikosglazeGrillad laxssida med aprikosglaze och gräddfilssås.

En hel, grillad laxsida som fått en härlig glaze av aprikosmarmelad som sedan toppats med färska örter. Gör sig otroligt bra på midsommarbuffén.

Läs mer
Grillade lammracks med parmesancrème och örtpotatisGrillade lammracks med parmesancrème och örtpotatis.

Grillade lammracks med parmesancrème är perfekt att bjuda på till midsommar!

Läs mer
Chokladtiramisu med jordgubbar och AmarulaChokladtiramisu med jordgubbar och Amarula.

En förenklad, somrig variant av Tiramisu med ett lager skivade jordgubbar och Amarula. Gör din tiramisu i en stor form, eller som här i portioner.

Läs mer