Grillad kycklingsallad med getostkräm.

Sommarens godaste kycklingsallad serveras här med färska blåbär, färska aprikoser tillsammans med en supergod getostkräm.

Grillad kycklingsallad med getostkräm på marmorbord

4

1 h 0 min

En fräsch sallad med härliga kontraster. Salladen har örtiga inslag av basilika, sötma från både aprikos, blåbär men också majs, knaprighet från nystekta brödkrutonger och så massor av smak från getostkrämen.

Som kronan på verket, världens godaste kyckling. Den kan du såklart smaksätta efter tycke och smak. Men då getostkrämen har massor av smak i sig tycker jag det kan vara fint att ta det lugnt med smaksättningen av kycklingen. Både kyckling och getostkräm kan tillagas dagen innan och förvaras i kylen. Då går denna sallad supersnabbt att svänga ihop. Perfekt för varma och soliga sommardagar!

Vintips till grillad kycklingsallad:

Till kycklingsallad med getostkräm tipsar vi om vinet Pinot Noir For you and for Me - läs med och beställ det här.

Recept: Linnéa Seidel

Pinot noir for you and for me.Sammetslen pinot noir för sommarens varma kvällar.

Pinot Noir For You and for Me är ett fruktigt pinot noir-vin med inbjudande doft av hallon och frisk smak av röda bär. Ett vin perfekt för okomplicerade sommarkvällar.

Läs mer
Ljummen laxsallad med sesam och rödlöksvinägrettLjummen laxsallad med sesam- och rödlöksvinägrett.

En somrig och lättsam rätt på midsommarbordet är denna ljumma laxsallad tillsammans med dess goda rödlöksvinegrette.

Läs mer
Pinot Noir - skylt på en vingård i Bourgogne, Frankrike.Pinot Noir – en av världens mest älskade druvor.

Pinot Noir är en av vinvärldens mest älskade – och mest svårodlade – blå druvor. Den ligger bakom några av världens bästa rödviner, framförallt från Bourgogne i Frankrike, men också från Nya Zeeland, USA och Tyskland.

Läs mer
Tonfisksallad - Salade NiçoiseTonfisksallad - Salade Niçoise.

Linnéa har gjort en somrig variant på den franska klassikern Salade Niçoise som serveras med ett fruktigt glas rosé.

Läs mer