Klaras nattmacka.

Klara Lind är en del av O.P. Andersons Gastrogarde. Den här gången stod hon för nattmackan på Sillkafét. Den har extra allt och du kommer inte bli besviken.

Nattmackan Gastrogardet

4

Sedan länge har Sillkafét tagit in gästspelare som fått stå för den kända nattmackan vilken krogfolk kommer förbi och käkar när man stängt för dagen. Onsdagar är dagen som gäller. Men vet du, nu kan du göra din egen, på hemmaplan. För receptet står Gastrogardets Klara Lind.

Montering:

  1. Stek brödet i smör på ena sidan tills gyllene på medelvärme.

  2. Lägg på bräserad högrev på ena brödet. Toppa med silverlök och tunt skuren gräslök.

  3. Spritsa på dijonmajon på andra skivan och tryck ihop mackan ordentligt, dela på mitten.

  4. Färdig att servera!

Recept: Klara Lind