Labneh – krämig yoghurtsås kryddad med mynta.

Labneh är en specialitet från Mellanöstern som gärna serveras med en bit bröd. Här får populära Beirut Cafés recept på den krämiga yoghurtsåsen.

Labneh - yoghurtsås med mynta

5 h 0 min

Labneh är en specialitet från Mellanöstern som gärna serveras med en bit bröd. Det här härliga receptet är skapat av Beirut Café och kommer från boken "Mat för Gudar".

Vintips till labneh:

Recept: Beirut Café

Grillad tonfisk med tillbehör, på stenskiva med sås i skål bredvid.Grillad tonfisk med mango- och avokadosalsa.

Grillsäsongen är äntligen igång och vad är egentligen godare än grillad tonfisk? Här matchas tonfisken med goda tillbehör som salsa gjord på mango, avokado och gurka.

Läs mer
Gratinerade havskräftor med hemgjord aioliGratinerade havskräftor med hemgjord aioli.

Ett stort fat med gratinerade havskräftor, hemgjord aioli, ett gott surdegsbröd och ett välkylt glas vitt vin på druvan Alvarinho. En riktigt lyxig sommarmiddag!

Läs mer
filodegsrullarFilodegsrullar - perfekt tilltugg till bubbel.

Linnéa bjuder på ett smarrigt tilltugg till bubbel i form av filodegsrullar med fetaostfyllning och en ljuvlig vitlöksdipp. Servera rullarna med en bubblig crémant från Bordeaux.

Läs mer
Lammfärsbiffar Kryddiga lammfärsbiffar med afrikansk touch.

Härliga lammfärsbiffar som du allra helst grillar, men självklart går de att tillaga i ugnen också. Servera med couscous och myntasås!

Läs mer