Minipizza med västerbottensost, dill och kräftstjärtar.

Perfekt plockmat till kräftskivan! Här har Linnéa samlat skaldjursfestens godaste smaker i en minipizza där kräftorna spelar huvudrollen. Servera med ett glas svalt rieslingvin.

Minipizza med kräftor till kräftskivan.

8

0 h 40 min

Baka ljuvliga minipizzor med smak av dill, rödlök och Västerbottensost. Toppa dem med kräftstjärtar och massor med färsk dill.

Jag har ett favoritrecept på pizzadeg jag gärna använder. Men finns inte tid och ork att göra egen deg kan du köpa färdig i butik. En enkel genväg det är helt ok att ta tycker jag.

Ett perfekt tilltugg till kräftskivan, som förrätt eller som en lättare lunch.

/Linnéa

Vin till minipizzorna:

Recept: Linnéa Seidel

Ost- och lökpaj till kräftskivanOst- och lökpaj med dillkräm och kräftstjärtar.

En stor, lyxig ost- och lökpaj. Servera som kräfttillbehör eller förrätt skuren i bitar och toppad med kräftstjärtar, dillkräm och smörstekta kantareller.

Läs mer
Smörstekt abborre med färskpotatis och gräddfilssås.Smörstekt abborre med färskpotatis, sockerärtor och gräddfilssås.

Har du lyckats få tag på några färska abborrar? Grattis! Då kan du laga en smarrig middag som denna - med smörstekt abborre, färskpotatis och gräddfilssås. Sommar så det skriker om det!

Läs mer
Grillad tilapia med ruccolapesto.Grillad tilapia med ruccolapesto och ljummen sommarsallad.

Att grilla fisk är otroligt gott! Här har Linnéa gjort en fiskrätt med tilapia, som får smak av lime, som serveras med en nötig ruccolapesto och ljummen sommarsallad.

Läs mer
Sparris med pocherat ägg och sveciakräm.Smörstekt sparris med pocherat ägg och sveciakräm.

Sparris måste vara vårens mest älskade primör! Här har Linnéa gjort ett recept till påskmiddagen där smörstekt sparris serveras med krämigt ägg och smakrik ostkräm.

Läs mer