Mousse med ädelost, grädde och honung på pepparkaka.

Recept på ljuvligt god mousse med blåmögelost på en botten av pepparkaka. Använd gärna en avlång brödform så får du höga fina bitar.

Mousse med ädelost, grädde och honung på pepparkaka

24 bitar

0 h 30 min

Det är något speciellt med kombinationen ädelost och pepparkaka. Den som upptäckte den kombinationen kanske borde nomineras till något form av pris ändå?Jag har gjort en mousse med en otroligt len och mild smak av ädelost, som passar mig helt i smaken. Använd gärna en avlång brödform till dessa, då får du höga fina bitar!

Glögg till mousse med ädelost på pepparkaka:

Recept: Linnéa Seidel

Julsnittar med krämig röra på senap, gräslök och vedrökt karréJulsnittar med krämig röra på senap, gräslök och vedrökt karré.

Linnéa har valt vedrökt karré till röran på sina julsnittar, som ger en lite rökig smak som passar perfekt ihop med senapen.

Läs mer
Saffransplättar med lättvispad grädde och tranbärssyltSaffransplättar med lättvispad grädde och tranbärssylt.

Vad är väl en jul utan saffran? Linnéa har gjort ett recept på fantastiskt goda saffransplättar som passar perfekt som tilltugg till glöggen och kan göras i förväg.

Läs mer
Frasvåfflor med ädelost och blåbär tilltugg till proseccoVåfflor med ädelost och blåbär

Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här får du recept på frasiga våfflor med ädelost och blåbär!

Läs mer
Blossa Glögg Original 1895.Blossa återskapar originalglöggen från 1895 i exklusiv utgåva.

Receptet som alla Blossas glöggsorter baseras på skapades 1895. I år har du möjlighet att smaka glöggen så som den smakade då, då Blossa lanserar originalglöggen i en tillfällig, exklusiv utgåva.

Läs mer
Blossa GlöggBlossa

Kärlek till hantverket, känsla för kvalitet och de finaste råvarorna har gjort Blossa till en älskad jultradition – år efter år.

Läs mer