Ostron med O.P. Anderson Dill.

Kan ostron och O.P. Anderson Dill vara den bästa kombinationen - ja, säger Gastrogardets kock Klara Lind.

Ostron med O.P. Anderson Dill

O.P. Anderson Dill med sin smak av dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål är en perfekt kombination med till ostron. Fantastiskt gott i all sin enkelhet.

Recept: Klara Lind

Mandelkaka med brynt smör och hallongräddeMandelkaka med brynt smör och hallongrädde.

Kocken Klara Lind har skapat den här fantastiska efterrätten med saftig mandelkaka med toner av brynt smör och en lyxigare grädde med hallon. Perfekt att bjuda på när de svenska hallonen äntligen har mognat.

Läs mer
Gastrogardets Klara Lind -kreatören med en faiblesse för techno och akvavitGastrogardets Klara Lind - kreatören med en faiblesse för techno och akvavit.

Klara Lind är säkert ett namn som klingar bekant för många. Men hon har så mycket mer på sitt CV än "bara" kock - till exempel är hon en del av O.P. Andersons Gastrogarde.

Läs mer
Vi välkomnar GastrogardetVi välkomnar O.P. Andersons Gastrogarde.

Nu säger vi hej till O.P. Anderson Gastrogarde. Men vad är det egentligen och vilka är kockarna? Jonas Ericsson berättar allt du behöver veta, och lite till.

Läs mer
Grillade havskräftor med smak av citrus och O.P. Anderson KlarGrillade havskräftor med smak av citrus och O.P. Anderson Dill.

O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind presenterar den här läckra rätten - grillade havskräftor med smak av citrus.

Läs mer