Kan ostron och O.P. Anderson Dill vara den bästa kombinationen - ja, säger Gastrogardets kock Klara Lind.
O.P. Anderson Dill med sin smak av dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål är en perfekt kombination med till ostron. Fantastiskt gott i all sin enkelhet.
Öppna ostronen och skär loss muskeln i botten.
Rensa bort eventuella bitar från skalet. Lägg dem på ett serveringsfat.
Toppa med O.P. Anderson Dill, ta så mycket som du själv önskar.
Servera direkt.
Sverige
229 kr
O.P. Anderson Dill Aquavit har en frisk och fyllig kryddighet från dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål.
Recept: Klara Lind
Kocken Klara Lind har skapat den här fantastiska efterrätten med saftig mandelkaka med toner av brynt smör och en lyxigare grädde med hallon. Perfekt att bjuda på när de svenska hallonen äntligen har mognat.
Läs merKlara Lind är säkert ett namn som klingar bekant för många. Men hon har så mycket mer på sitt CV än "bara" kock - till exempel är hon en del av O.P. Andersons Gastrogarde.
Läs merNu säger vi hej till O.P. Anderson Gastrogarde. Men vad är det egentligen och vilka är kockarna? Jonas Ericsson berättar allt du behöver veta, och lite till.
Läs merO.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind presenterar den här läckra rätten - grillade havskräftor med smak av citrus.
Läs mer