Sverige
Systembolagets nr. 1176
229 kr
| Produkttyp: | Kryddat brännvin |
| Sortiment: | Systembolaget ordinarie sortiment |
| Alkoholhalt: | 40 % |
| Sockerhalt: | 1 g/l |
| Systembolagets nr: | 1176 |
| Volym: | 500 ml |
| Varumärke: | O.P. Anderson Distillery |
| Förpackningstyp: | Flaska |
| Förpackningsmaterial: | Annan plast |
| Förslutning: | Skruvkork i plast |
Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.
Läs merÄr du på jakt efter trevligt sommarhäng och beredd att röra dig utanför city? Då tipsar vi om dessa tre smultronställen som bjuder på härlig atmosfär och god mat matchat med sommarens godaste snapsar! Sommarstockholm när det är som bäst!
Läs mer1 mars lanseras ekologiska O.P. Anderson Dill Aquavit i Systembolagets fasta sortiment. Det är en frisk och modern snaps med toner av dill och citrus som skapats specifikt för fisk- och skaldjursrätter.
Läs merO.P. Andersons Gastrogarde rullar på - låt oss presentera Douglas ”Dogge” Tjärnhammar-Alm som tillsammans med Kalle Lindborg driver ett sillkafé.
Läs merVarje år arrangerar Spritmuseum i Stockholm SM i nyskrivna snapsvisor. Årets tävling, 2021, vanns av Hasse Nilsson med visan "Värmebölja" som du hittar här.
Läs merÄntligen kräftsäsong! Här hittar du sånghäfte, recept och tips på dukning, dekoration och drinkar till årets mest färgglada fest!
Läs merHanna Oscarsson är biträdande barchef på en av Sveriges bästa barer – Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm. Hon har varit ansvarig för att ta fram deras nya cocktailmeny som lockar fram smakminnen och nostalgi.
Läs merHur får man ett jobb som oftast går i arv? Ja förutom att hamna i rätt sällskap alltså. Aquavit Master Blender Jonas Odland delar med sig av sina erfarenheter.
Läs merDen 4 maj 2017 öppnade O.P. Anderson ett helt nybyggt destilleri i Sundsvall och koncentrerar därmed all sin svenska akvavitproduktion i en och samma anläggning.
Läs merKryddmästare Jonas Odland, mannen bakom O.P. Anderson, guidar dig att matcha kryddat brännvin, akvavit och julsnapsar med julbordets alla rätter.
Läs merAtt mat är gott känner alla till och att rätt vin till maten kan förhöja upplevelsen ytterligare är inte heller det någon större hemlighet, men hur är det egentligen med kombinationen mat och sprit? Kan sprit påverka smakupplevelsen och hur väljer man?
Läs merEn drink med smak av svensk sommar. Den syrliga drinken har en bas av akvavit med toner av dill, inslag av frisk citron och smak av söt, blommig fläder. Passar perfekt för sommarens svenska högtider!
Läs merEn riktigt frisk och fräsch sommardrink med toner av akvavit, dill och lime. Dessutom kräver den få ingredienser och är lätt att göra!
Läs merIngen midsommar utan sill, och detta år lagar vi en klassiker: Brantevikssill. Sillen får härlig smak av lök, peppar, citron och dill. Till detta? Snaps såklart!
Läs merSmultron i mjölk är en riktig sommardrink som smakar precis som namnet. Genom att använda mjölkklarifiering blir drinken vackert klar. En drink som garanterat imponerar på gästerna!
Läs merIngen påsk utan sill! Här har Linnéa gjort en frisk och smakrik sill som får smak av citrus och dill, samt lite sting av pepparrot.
Läs merEtt fräscht och gott tilltugg med krispig snackgurka, krämig smetana, dillolja och färsk pepparrot. Perfekt plockmat till vårens och sommarens tillställningar!
Läs merEn ljuvlig smårätt med krämig röra av varmrökt lax, citron och dill som passar perfekt både som förrätt och tilltugg. Serveras gärna på danskt rågbröd med krispig sallad.
Läs merEn skagen på kräftor som är lika enkel som god! Krämig med frisk ton av citron, pepparrot och härliga inslag av färsk dill och gräslök. Passar perfekt som både förrätt och tilltugg.
Läs merApple & Dill är en enkel drink, men ack så god. Gör sig bra under årets alla månader. Kanske gör du till och med din egen äppeljuice till?
Läs merGrossgrogg 2.0 är precis det du vill ha, och lite till. Enkel att göra och smakar himmelskt.
Läs merKan ostron och O.P. Anderson Dill vara den bästa kombinationen - ja, säger Gastrogardets kock Klara Lind.
Läs merO.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind presenterar den här läckra rätten - grillade havskräftor med smak av citrus.
Läs merLobster rolls med en härligt krämig hummerröra är ett festligt sätt att servera hummer på. Dessa blir lite extra smarriga och lyxiga då de toppas med rom.
Läs merEn fantastisk drink på akvavit och jordgubbssaft med en härlig smak av jordgubb, dill och svensk sommar. Ett tips för extra sommarkänsla är att göra egen jordgubbssaft, alternativt att köpa ett fint lokalt varumärke med rikliga och äkta jordgubbstoner.
Läs merEn stor, lyxig ost- och lökpaj. Servera som kräfttillbehör eller förrätt skuren i bitar och toppad med kräftstjärtar, dillkräm och smörstekta kantareller.
Läs merLagom till kräftpremiären bjuder Linnéa här på ett underbart recept på kantarellpaj i portionsformar med lagrad ost och brie!
Läs mer