Pintxos med lammfilé och kräm på getost och kronärtskocka.

Pintxos är den perfekta plockmaten! Du kan göra hur många olika kombinationer och varianter som helst, men den här slår de flesta.

Pintxos med lammfilé och getostkräm.

4

0 h 30 min

Pintxos är en baskisk typ av plockmat som kan serveras som ensamma till ett gott vin, eller som en del i tapas-middagen. Den klassiska varianten är en liten brödskiva som toppas med läckra toppingar - som denna med lammfilé och en underbar kräm på getost och kronärtskocka.

Vin till pintxos:

Risotto med spetskål till CAMP Syrah.Risotto med rostad spetskål, hasselnötter och gremolata.

Härliga smaker samlas i denna krämiga risotto med spetskål och hasselnötter. Glöm inte att röra om ordentligt när du lagar risotton så att den inte kokar fast!

Läs mer
CAMP Sparkling - nyhet på burk.CAMP Sparkling - franskt bubbel i klimatsmart burk.

Här kommer en nyhet bland de mousserande vinerna på Systembolaget - CAMP Sparkling. Ett friskt bubbel från Frankrike som säljs på klimatsmart aluminiumburk.

Läs mer
Camp Sparkling Brut med två goda röror.2 goda röror till bubbel.

Plockmat och bubbel är en perfekt kombination - oavsett om ni bara är två som vill ha en mysig kväll eller om det vankas fest. Här har vi tagit fram två goda röror som passar på en bit surdegsbaguette till ett gott, franskt mousserande vin.

Läs mer
Tapas och ett glas cavaDet bubblar om Barcelona - staden som har det mesta.

Det är ingen slump att Barcelona år efter år är ett av svenskarnas favoritresmål. Kataloniens pärla vid medelhavet har något som passar alla både, storstadspuls, härliga stränder och en rik mat och dryckeskultur. 

Läs mer